DİKKAT! CUMA GÜNÜ SON

DİKKAT! CUMA GÜNÜ SON

Bilirkişilik Temel Eğitim Kursu ile ilgili olarak BSMMM Odası tarafından bir açıklama yayınlanmıştır. Yayınlanan açıklamada Oda Başkanı Süleyman...

A+A-

Bilirkişilik Temel Eğitim Kursu ile ilgili olarak BSMMM Odası tarafından bir açıklama yayınlanmıştır. Yayınlanan açıklamada Oda Başkanı Süleyman Kıral; “Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından düzenlenmekte olan Bilirkişilik Temel Eğitimi kayıtları 12.10.2018 tarihinde kapandığı halde, kontenjan eksikliği olduğundan Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından Genel Merkezden kayıt için ekstra üç günlük ek süre alındığı Oda Başkanı Süleyman Kıral tarafından ifade edilmiştir.
Başkan Kıral,  Bilirkişilik Temel Eğitimi almak isteyenlerin Bu süre içerisinde Odamıza müracaat etmelerini bekliyoruz dedi.
İlimizde bu temel eğitimi verecek başka bir kuruluşun izni olmadığından yakın bir zamanda yeni bir eğitimin de açılamayacağı göz önüne alındığında bu fırsat kaçırılmaması gerekir.
Müracaat etmek isteyenlerin Odamıza ait 0228 212 44 58 Nolu telefonla irtibata geçmeleri ya da mesai saatleri içerisinde Gazipaşa Mahallesi Atatürk Bulvarı No 28/3 (Denizbank Üstü) adresine gelmeleri gerekmektedir” dedi.


Bu haber toplam 1790 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.