DİN GÖREVLİLERİNİN HAFTALARINI KUTLADILAR

DİN GÖREVLİLERİNİN HAFTALARINI KUTLADILAR

Özel Bozüyük Sınav Lisesi öğrencileri “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” nedeniyle Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri Çisem Sezen sorumluluğunda...

A+A-

Özel Bozüyük Sınav Lisesi öğrencileri “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” nedeniyle Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri Çisem Sezen sorumluluğunda Gazozcu Camiine ziyarette bulunarak, cami görevlileri İsmail Dönmez ve Haşim Zencir nezdinde tüm din görevlilerinin haftalarını kutladılar.

Ziyarete katılan Okul Müdürü Ömer Boğaz; “Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle okulumuzun bulunduğu Çarşı Mahalle’deki Gazozcu Camiine ziyarette bulunduk. Camiler ve Din Görevlileri toplumun manevi kazanımlarını destekleyen, yaşatan en önemli kurumlar ve kişilerdir. Manevi olgunluğa ermeyen kişi ve toplumlarda her zaman sorunlar yaşanmaktadır. Bilgili, kendini yetiştirmiş din görevlilerimiz de birer eğitimci olarak tıpkı biz öğretmenler gibi toplumu aydınlatan ve kutsal bir görevi yerine getiren fedakâr kişilerden oluşmaktadır. Bu kutsal görevi üstlenen tüm din görevlilerimizin haftalarını kutluyoruz. Bizleri konuk eden mahallemizin cami görevlileri sayın İsmail Dönmez Ve Haşim Zencir’e teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

1-(6).jpg

Bu haber toplam 2583 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.