DODURGA BARAJINA GİTMEK YASAK!

DODURGA BARAJINA GİTMEK YASAK!

Dodurga barajına gitmek yasaklandı. Koronavirüsle mücadele dünya genelinde devam ederken, Bilecik'te vaka sayısında artış olduğunu geçtiğimiz günlerde...

A+A-

Dodurga barajına gitmek yasaklandı. Koronavirüsle mücadele dünya genelinde devam ederken, Bilecik'te vaka sayısında artış olduğunu geçtiğimiz günlerde belirtmiştik. Salgınla mücadele kapsamında bugün dahil olmak üzere hafta sonu Dodurga barajına gitmek yasaklandı.
Balıkçıların ve kamp severlerin uğrak noktası olan Dodudurga Barajı bir süre vatandaşlardan uzak kalacak. Yapılan yasakla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Selim Tuna, tedbirlere uymayanlarla idari para cezası verileceğini belirtti.
Açıklamada; 
"Bozüyük İlçe Hıfsızsıhha Meclisi 04.08.2020 tarih ve 2020/59 Karar No gereği, ilçemiz Dodurga Barajı'nda Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri kamp yapmak, çadır kurmak, balık tutmak ve piknik yapmak gibi faaliyetler geçici bir süreliğine durdurulmuştur. Tedbirlere uymayanlarla ilgili Umumi Hıfsızssıhha Kanununun 282. maddesi gereğince idari para cezası verilecek. Aykırılığın durumuna göre Türk Ceza Kanununun 195. maddesi kapsamında gerekli adli işlem yapılacaktır."
Öte yandan Bilecik’te COVİD-19 salgınıyla mücadele kapsamında Pazaryeri’nin Bozcaarmut ve Küçükelmalı Göletlerine girişlerin yasaklandığı duyuruldu.
 


Bu haber toplam 12833 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.