ECZACIBAŞI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

ECZACIBAŞI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Bozüyük Eczacıbaşı Vitra Fabrikası tarafından her yıl düzenlenerek geleneksel hale gelen futbol turnuvası bu yıl da yoğun katılımla gerçekleştirildi....

A+A-

Bozüyük Eczacıbaşı Vitra Fabrikası tarafından her yıl düzenlenerek geleneksel hale gelen futbol turnuvası bu yıl da yoğun katılımla gerçekleştirildi. Bir aydır devam eden futbol turnuvası oynanan final karşılaşmaları ile sona erdi. Karşılaşmaların ardından turnuvanın şampiyonu taşlama ekibi olurken ikinci üretim 2 paketleme ekibi oldu. Turnuvanın üçüncüsü ise üretim 4 ekibi oldu.
Turnuva sonunda dereceye giren takımlara madalya ve kupaları Eczacıbaşı Vitra Üretim Operasyonları Direktörü Oğuzhan Gürsoy, Fabrika Direktörü Tuna Tümer ve Çimse-İş Sendikası Bozüyük Şube Başkanı Osman Vedat Taylan tarafından verildi.

turnuva-haber-(44)-(1).jpg
Ezcacıbaşı Vitra Operasyonlar Direktörü Oğuzhan Gürsoy turnuva ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Çalışanlarımızla hem işletme içinde hem işletme dışında sürekli yakın ilişkide yakın temasta olmayı hedefliyoruz. İşletme içi işletme dışı olabildiğince birlikte vakit geçirmeye çalışıyoruz. Hem fabrika yönetimimiz hem sendika temsilcileri arkadaşlarımızla bu fırsatları olabildiğince oluşturmak istiyoruz. Bu turnuvada bunun bir parçası. Burada yapmış olduğumuz etkinlikleri bizi daha iyi bir ekip daha yakın bir aile yaptığına, daha iyi bir ekip olduğumuzda da bunun iş performansımıza yansıttığına, iş yeri verimini iş yeri performansını daha iyi seviyelere getirdiğine inanıyoruz. O yüzden bu turnuvayı geleneksel bir hale getirdik. Her yaz burada bir araya geliyoruz. Son maçta da şöhretler grubu olarak bizler maç yapıyoruz. Her seviyeden işçi arkadaşlarımızın katılımı ile karışık gruplar halinde takımlarımızı oluşturup, toplam 50 takım ile 3 yıldır turnuvamızı yapıyoruz. Her seviyeden her departmandan oluşan takımlarımızın gerçekleştirmiş oldukları maçlar sonucunda ödül töreni ile turnuvamızı sonlandırıyoruz” dedi. Turnuva sonunda madalya ve kupaların verilmesinin ardından sporculara çeşitli ikramlar yapıldı.

20842090_10212821798053390_5901475403262100552_n-(2).jpg

Bu haber toplam 2852 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.