EĞİTİMCİ YAZAR UYSAL’IN YENİ KİTABI ÇIKTI

EĞİTİMCİ YAZAR UYSAL’IN YENİ KİTABI ÇIKTI

Bozüyüklü eğitimci ve yazar Deniz Uysal’ın “Kehanet Mengü’nün Esrarı” isimli yeni kitabı çıktı. Deniz Uysal için görev yaptığı Özel Sınav...

A+A-

Bozüyüklü eğitimci ve yazar Deniz Uysal’ın “Kehanet Mengü’nün Esrarı” isimli yeni kitabı çıktı. Deniz Uysal için görev yaptığı Özel Sınav Lisesinde imza günü ve söyleşi programı düzenlendi.
Fantastik roman türünün ülkemizdeki önemli temsilcilerinden biri olan Deniz Uysal Sınav Lisesinde düzenlenen programda kitaplarını imzaladı. Öğrencilerinin, öğretmen arkadaşlarının, velilerinin ve Bozüyüklü kitapsever dostlarının buluştuğu imza gününde eğitim, kitaplar ve yazarlık üstüne sıcak söyleşiler gerçekleşti.
Deniz Uysal’ın asıl mesleği Tarih Öğretmenliği… Yıllarını okul sıralarında, öğrencileri arasında eğitime adadı. Şimdi O, artık kitapları binlerce satan Bozüyüklü ünlü bir yazar. Kitapları binlerce satsa da Deniz Uysal öğretmenliğinden kopmuyor, öğrencilerinden ayrılmıyor. Halen de Özel Bozüyük Sınav Lisesi’nde Tarih Öğretmenliği yapmaya devam ediyor. İmza gününde yeni kitaplarının da müjdesini veren Deniz Uysal’a Yeni Bozüyük Gazetesi olarak başarılar diliyoruz.

untitled-2-004.jpg


Bu haber toplam 2756 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.