EMİTT TURİZM FUARINDA BOZÜYÜK RÜZGARI ESTİ

EMİTT TURİZM FUARINDA BOZÜYÜK RÜZGARI ESTİ

Kuruluş ve kurtuluşta, tarihin en önemli evrelerinde bir çok kahramanlıklara ev sahipliği yapmış Bozüyük, İstanbul “Emitt Turizm Fuarında” kurulan...

A+A-

Kuruluş ve kurtuluşta, tarihin en önemli evrelerinde bir çok kahramanlıklara ev sahipliği yapmış Bozüyük, İstanbul “Emitt Turizm Fuarında” kurulan stand ile tanıtıldı. Bozüyük Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen tanıtımlarda Çocuklar Duymasın dizisnin fenomeni çaycı Hüseyin standın reklam yüzü oldu. Ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiği çaycı Hüseyin, Bozüyük'ün tanıtımına büyük katkı sağladı.
İstanbul Tüyap Fuar Merkezinde ziyarete açılan ve 26-29 Ocak 2017 tarihi boyunca açık olacak olan Emitt Turizm Fuarı taşıdığı uluslar arası nitelik ile ayrı bir önem taşıyor. Fuara A.B.D, Afganistan, Almanya, Andora, Angola, Arjantin, Arnavutluk, Avustralya, Avusturya, Azerbaycan, B.A:E, Bahreyn, Birleşik Krallık, Bosna - Hersek, Bulgaristan gibi 91 ülkeden temsilciler takılım gösterirken, fuarda yer alan Bilecik/Bozüyük standını ziyaret eden isimler arasında Bilecik Valisi Süleyman ELBAN, Bilecik Belediye Başkanı Selim YAĞCI, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Osmaneli Belediye Başkanı Münür ŞAHİN ve Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet DUYMUŞ'da yer aldı. 

16325902_10154796960341832_376706655_o.jpg
Yöresel tatlardan, Bozüyük’ün tarihi önemine, coğrafi konumundan, sahip olduğu doğal güzelliklere kadar Bozüyük hakkında her şey Emitt Turizm Fuarında tanıtılırken Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI fuarı ziyaret eden katılımcıların sorularını yanıtlayarak, Bozüyük ile ilgili gerçekleştirdikleri projeleri ve Bozüyük tarihi kimliği ile ilgili olarak gerçekleştirdiği çalışmaları anlattı. Fuar tanıtımını gerçekleştiren Rumeli TV’nin sorularını yanıtlayan Başkan BAKICI, “ Bozüyük’ün tarihsel önemi ortada, bizler Bozüyük Belediyesi olarak Bozüyük’ün kuruluşta ve kurtuluşta göstermiş olduğu kahramanlıkların bilincindeyiz, tarihsel gelişim sürecinde bu denli önemli bir yerde, görev almış siyasetçiler olarak bu yöndeki çalışmalarımız artarak devam edecektir” dedi ve fuara göstermiş oldukları ilgiden dolayı tüm katılımcılara teşekkür etti.

1-(2).jpgFuarda kurulan tanıtım standının bir diğer dikkat çekici yanı da kamu oyunda “Çaycı Hüseyin” olarak kendinden yıllarca söz ettiren ve Türk halkının sevgilisi olmuş oyuncu Alparslan ÖZMOL tarafından ziyaretçilere ikram edilen çaylar olurken, Başkan BAKICI ve oyuncu ÖZMOL arasındaki komik diyalog gözlerden kaçmadı.

2-(1).jpg
Emitt Turizm Fuarının ilk günü yoğun ziyaretçi sayısı ve eğlenceli tanıtımlar ile sona ererken fuar İstanbul, Büyükçekmece’deki Tüyap Fuar Merkezinde 4 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

 

Bu haber toplam 2503 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.