ENGELLERİ MÜZİKLE AŞTILAR

ENGELLERİ MÜZİKLE AŞTILAR

Bozüyük Fen Lisesi ile Şehit Zafer İpek Özel Eğitim Ortaokulu Mesleki Eğitim Merkezi işbirliği ile değerler eğitiminin hoşgörü, sevgi, saygı ve birlik...

A+A-

Bozüyük Fen Lisesi ile Şehit Zafer İpek Özel Eğitim Ortaokulu Mesleki Eğitim Merkezi işbirliği ile değerler eğitiminin hoşgörü, sevgi, saygı ve birlik beraberlik kazanımları çerçevesinde oluşturulan “Engelleri Müzikle Aşıyoruz” etkinliğini düzenlendi.

24824271_10155768741806832_305348328_n-(1).jpg

Etkinlik ile ilgili olarak açıklamada bulunan Fen Lisesi Müdürü Evren Canyılmaz, ortak çarpan yüreklerin engelleri nasıl aşabileceklerini bu çalışma ile herkese göstermeye çalıştıklarını söyledi. Canyılmaz açıklamasında “Bu çalışma ile birlik beraberliğin meyvesini ortaya koymak hedefini arzuladık. Bu nokta da engelli olmanın üretime engel olmadığı, fırsat verildiği takdirde her bireyin topluma fayda sağlayıcı ürünler ortaya koyabildiğini göstermeyi de amaçladık.
Bizler engellerin sevgi ve hoşgörüyle aşabildiğimizi tüm çalışmalarımızda yaşayarak daha iyi öğrendik. Ortak çarpan yüreklerin engelleri nasıl aştığını bu çalışma ile bütün herkese göstermeyi amaçladık. Hiçbir şey engel değildir ışıldamasına bir çift gözün ve hiç kimse engelli değildir yüreğinde sıcaklığını hissediyorsa sevginin. ‘Engeller hayatın ritmini yakalamaya engel olamaz’ deyip, bu ritmi ve ahengi yakalamaya herkesi ortak ettik. Bozüyük Fen Lisesinin bu duyarlılığının diğer okullarımıza örnek teşkil etmesini arzuluyoruz. Engelli bireylerin sadece 3 Aralık Dünya Engelliler gününde değil, her gün hatırlanabileceğini ve bunu başarabileceğimizi göstermiş olduk” dedi.

24829105_10155768742366832_1004963934_n.jpg

Bu haber toplam 2020 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.