ENGELLİ VE YAŞLI SEÇMENLERE ARAÇ TAHSİS EDİLDİ

ENGELLİ VE YAŞLI SEÇMENLERE ARAÇ TAHSİS EDİLDİ

Bozüyük Belediyesi tarafından ilçede yaşayan engelli ve yaşlıların referandum da oylarını hiçbir zorlukla karşılaşmadan ve rahatça kullanabilmeleri...

A+A-

Bozüyük Belediyesi tarafından ilçede yaşayan engelli ve yaşlıların referandum da oylarını hiçbir zorlukla karşılaşmadan ve rahatça kullanabilmeleri amacıyla tahsis edilen araç gün boyu hizmet verdi.
Bozüyük Belediyesi tarafından engellilerin 7 gün 24 saat hizmetine sunulan Engelsiz Ulaşım Aracı referandum günü engelli ve hasta seçmenlerin oy kullanacakları merkezlere olan ulaşımlarını sağladı. Engelli ve yaşlı seçmenler evlerinden araçla alınarak oylarını kullanacakları okullara götürüldü. Oy kullanma işleminin tamamlanmasının ardından ise yeniden araç ile alınarak evlerine bırakıldı. Referandum günü saat 08:00 ile 17:00 arasında yapılan servis hizmetinden talepte bulunan tüm engelli ve yaşlı seçmenler faydalandı. Bozüyük Belediyesi tarafından vatandaşların rahatlıkla oy kullanmaları için yapılan bu uygulama özellikle engelli ve yaşlı vatandaşlarımız tarafından memnuniyetle karşılanırken vatandaşlar bu önemli hizmet için Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya teşekkür ettiler.

unnamed-(2)-021.jpg


Bu haber toplam 2184 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.