ENGELLİLER DERNEĞİNDE ÖRGÜ OYUNCAK BEBEK KURSU AÇILDI

ENGELLİLER DERNEĞİNDE ÖRGÜ OYUNCAK BEBEK KURSU AÇILDI

Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile amigurimi örgü oyuncak bebek kursu açıldı. Dernek etkinlik salonunda açılan...

A+A-

Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile amigurimi örgü oyuncak bebek kursu açıldı. Dernek etkinlik salonunda açılan kurs ile engelliler ve ailelerinin el becerilerini geliştirmek ve ileride el emeği ile istihdama yönelik çalışmalarda katkı sağlaması amaçlanıyor. 
Dernek Başkanı İsmail Çelik, dernek olarak üyelere katkı sağlayacak çalışmaları her alanda gerçekleştirmeye devam ettiklerini söyledi. Başkan Çelik, “Halk Eğitim Merkezimiz işbirliği ile açtığımız kurs özellikle bayan üyelerimiz tarafından büyük bir memnuniyet ile karşılandı. Bu kurs ile hem el becerilerini geliştiriyorlar hem de güzel zaman geçiriyorlar. Aynı zamanda engelli ve ailelerimizin sosyal rehabilitesi sağlanıyor. Moral motivasyonları artıyor ve engelinin öz güven sağlaması da amaçlanıyor. Üyelerimizin kursa gösterdikleri ilgi merak ve heyecanla öğrenmek istediklerini gösteriyor” dedi.


Bu haber toplam 2364 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.