ER-BAY DERNEĞİ FESTİVALİNDEN MUHTEŞEM FİNAL

ER-BAY DERNEĞİ FESTİVALİNDEN MUHTEŞEM FİNAL

Bozüyük Erzurum ve Bayburtlular Derneği tarafından ilk kez düzenlenen 1. Erzurum  Bayburtlular Kültür ve Yaşatma Derneği Yöresel Lezzetler Festivali...

A+A-

Bozüyük Erzurum ve Bayburtlular Derneği tarafından ilk kez düzenlenen 1. Erzurum  Bayburtlular Kültür ve Yaşatma Derneği Yöresel Lezzetler Festivali sona ererken renkli görüntülere sahne oldu.
Erzurum ve Bayburt kültürünün tanıtılması, birlik, beraberlik ve kaynaşma ortamının sağlanması, özellikle de yörenin güzelliklerinin Bozüyüklü vatandaşlar ile buluşturulması amacıyla düzenlenen festival vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Festivalin son gününde düzenlen “Biz Türkiyeyiz” programına Bozüyük Garnizon Komutanı Binbaşı Alper Koç, Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Kılıç, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Jandarma Komutanı Süleyman Can, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, Erzurum Bayburt Kültür Yaşatma Derneği Başkanı Veysel Kılıç, Dernek Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

unnamed-(9)-005.jpg

Birbirinden güzel Erzurum ve Bayburt türkülerinin seslendirildiği programda halaylara vatandaşlar da eşlik etti. Programda ilk olarak konuşan Dernek Başkanı Veysel Kılıç, Belediye başkanı Fatih Bakıcı’ya ve programda emeği geçen  herkese teşekkür ederek “Özellikle  akşamları  festival alanımızda bulunan Belediye Başkan yardımcısı Ali Avcıoğlu’na, Pazaryerliler Dernek Başkanı Ali Şahinoğlu’na , CHP İlçe Başkanı Sayın İhsan Esel ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Ve tabi ki etkinliğimiz için gelen yerel sanatçılarımızı  ve güzel memleketimizin eşsiz lezzetlerini standlar da bizlerle buluşturan AC Media organizasyon yerel sanat yönetmeni  Ahmet  Coşkun’a teşekkür ediyorum. Kendi annemin  ve tüm annelerin anneler gününü kutlayarak  sözlerime son veriyorum. Sizleri saygıyla selamlıyorum ve bu gecede bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum”  dedi.      Dernek Başkanı Veysel Kılıç’ın ardından konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, organizasyonun yapılmasına vesile olan herkese teşekkür ederek; “Bu organizasyonlar birlik beraberlik içerisinde her zaman yan yana olduğumuz içindir. Sonuna kadar destek veren yönetim kurulu sponsorlarımıza ve dernek başkanına emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum” dedi. Yapılan  konuşmaların ardından organizasyonda emeği geçen Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya ve dernek üyelerine teşekkür eden Erzurum Bayburt Kültür Yaşatma Derneği Başkanı Veysel Kılıç, herkesin gönlünce eğlendiği bir gece olmasını diledi. Program sonunda katılım gösteren Dernek Üyeleri ve Konuk sanatçılara plaketlerini Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Dernek Başkanı Veysel Kılıç ve diğer protokol üyeleri takdim ederken muhteşem festival havai fişek eşliğinde sona erdi.

unnamed-(10)-004.jpg

Bu haber toplam 3239 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.