ERENKÖYLÜLER İFTARDA BULUŞTU

ERENKÖYLÜLER İFTARDA BULUŞTU

Bozüyük'te yaşayan Erenköylüler iftarda bir araya geldi. 

A+A-

Bozüyük'te yaşayan Erenköylüler iftarda bir araya geldi. Bozüyük Erenköylüler Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin katkılarıyla hazırlanan iftar programının bu yıl da yoğun bir katılımla gerçekleşti.

7d8b59aa-a229-487f-8eee-35f472c8d081.jpg
Bozüyük Erenköylüler Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin önünde bir araya gelen köylüler dualar eşliğinde iftarlarını açtı. Birlik ve beraberliğin sağlandığı iftar programı hakkında düşüncelerini dile getiren Erenköylüler Derneği Başkanı Levent Tekçe konuşmasında; "Köylülerimizin katkılarıyla bu sene de iftar programına ilgi büyük oldu. Sadece Bozüyük ile sınırlı kalmayıp Eskişehir de yaşayan köylülerimiz de bizleri yalnız bırakmadı. Böyle günlerde bir araya gelmek birlik ve beraberliğimizi korumak bizleri çok mutlu ediyor. Katılım sağlayan bütün köylülerimize çok teşekkür ediyorum" dedi. 

525bedca-2fc7-474b-a686-fe613ce52341.jpg
Öte yandan iftar programına Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu milletvekili adayı Yaşar Tüzün ile birlikte katıldı. İftar yemeği öncesinde Bozüyük Erenköylüler Derneği’ni ziyaret ederek dernek üyeleriyle bir araya geldi. Burada dernek üyeleri ile görüşen Başkan Bakkalcıoğlu ve Milletvekili Tüzün hayırlı iftarlar dileyerek ‘Allah hayrınızı kabul etsin’ dediler.

bsk-tuzun-erenkoyluler-dernegi-cihangazi-ziyareti-17.jpeg

2b876ce8-495d-4957-aa4d-fdaf81dcc9b3.jpg

 

Bu haber toplam 4431 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.