FESTİVAL KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

FESTİVAL KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Bozüyük Belediyesi tarafından bu yıl 5.’si düzenlenen 23 Nisan Çocuk Festivali’nin olumsuz hava koşulları nedeni ile yapılamayan Cumhuriyet Meydanı’ndaki...

A+A-

Bozüyük Belediyesi tarafından bu yıl 5.’si düzenlenen 23 Nisan Çocuk Festivali’nin olumsuz hava koşulları nedeni ile yapılamayan Cumhuriyet Meydanı’ndaki bölümü bu hafta sonu yapılacak.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı her çocuğun büyük bir coşku ve mutlulukla, doya doya yaşayabilmesi için özen gösterdiği önemli bir etkinlik olan Çocuk Festivali bu yıl da yoğun ilgi gördü. 2 gün boyunca Sarar Avm’de yapılan etkinliklerde miniklerin gösterileri beğeni ile izlendi. Pazar günü Cumhuriyet Meydanı’nda yapılması planlanan ve şişme oyun guruplarının yer aldığı etkinlik bölümü ise olumsuz hava koşulları nedeni ile iptal edildi. Etkinliklerin iptal edilen bu bölümü hava sıcaklıklarının artması ile birlikte bu hafta sonu yapılacak. 29 Nisan Cumartesi ve 30 Nisan Pazar günü yapılacak etkinliklerle Çocuk Şenliği kaldığı yerden devam edecek. Çocuk Şenliği’nde şişme oyun guruplarının yanı sıra ayrıca birbirinden eğlenceli oyunlar ve sürpriz hediyeler de çocukları bekliyor olacak.

bozuyuk-belediyesi-23-nisan-5.-cocuk-festivali-hafta-sonu-sisme-oyun-guruplari-ile-devam-edecek-001.jpg


Bu haber toplam 5741 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.