FİKSTÜR ÇEKİMİ YAPILDI

FİKSTÜR ÇEKİMİ YAPILDI

Bozüyük Belediyesi tarafından ilkokul ve ortaokullar arasında düzenlenen 23 Nisan Minikler Futsal Şenliği fikstür çekimi yapıldı.Geleceğimizin teminatı...

A+A-

Bozüyük Belediyesi tarafından ilkokul ve ortaokullar arasında düzenlenen 23 Nisan Minikler Futsal Şenliği fikstür çekimi yapıldı.

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını çeşitli aktivitelerle kutlamak için Bozüyük Belediyesince gerçekleştirilen erkinliklerin sportif ayağını oluşturan 23 Nisan Minikler Futsal Şenliği için start verildi. Spor yapmayı ve hareketli yaşama teşvik etmeyi, kötü çevreden ve zararlı alışkanlıklardan uzaklaştırmayı hedefleyen şenlik çerçevesinde 8 ilkokul ve 8 ortaokulun katılımı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce sağlanırken hakem görevlendirmeleri Gençlik Hizmetlerini ve Spor İlçe Müdürlüğünce gerçekleştirilecek. Hakemler aynı zamanda müsabaka boyunca aldığı kararları minik oyunculara açıklayarak oyunu tam anlamı ile kavramalarını sağlayacak. Böylelikle çocukların futsalın doğasını ve kurallarını da öğrenmeleri sağlanacak.

Geçtiğimiz yıl ilki yapılan ve yoğun ilgi gören 23 Nisan Minikler Futsal Şenliğinde toplam 183 sporcu ter dökecek. Şenlik kapsamında 03-21 Nisan tarihleri arasında Kapalı Spor Salonu’nda 24 müsabaka oynanacak. Kaybedenin olmayacağı turnuvada daha önce resmi okul müsabakalarında oynamamış minikler okullarını temsil edecek.

unnamed-(7)-007.jpg

Bu haber toplam 2214 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.