FİZİKİ TEDBİRLER ALINDI

FİZİKİ TEDBİRLER ALINDI

Bozüyük’te yaklaşık 2 yıl önce tahliye edilen ve son dönemde madde bağımlılarının mekânı haline gelen Meslek Yüksekokulu (MYO) binasında haberimizin...

A+A-

Bozüyük’te yaklaşık 2 yıl önce tahliye edilen ve son dönemde madde bağımlılarının mekânı haline gelen Meslek Yüksekokulu (MYO) binasında haberimizin ardından fiziki tedbirler alındı.
Öğrencilerin Yeşilkent Mahallesi’ndeki yeni binasına taşınmasının ardından boşalan eski okul binasının madde bağımlılarının mekânı olduğunu gazetemiz aracılığı ile okuyucularımıza duyurmuştuk.

23423440_10155682367396832_1847357120_o.jpg

Haberimizin ardından Bilecik Şeyh Edebalı Üniversitesi yetkilileri harekete geçerek okul binasında gerekli fiziki tedbirleri aldı. Özellikle binanın sosyal tesis olarak kullanılan alanının kırılan kapıları ve camları briket tuğlalarla örülerek kapatıldı. Yine okul binasının açılmak için zorlanan havalandırma camları ve zemin katlardaki kapılarında gerekli önleyici önlemler alındı. Böylece madde bağımlılarının binayı kullanma ihtimaline karşı fiziki anlamda tedbirler alınmış oldu. Yüksekokul binası çevresinde ikamet eden vatandaşlar geç de olsa tedbirlerin alınması noktasında emeği geçenlere teşekkür ettiler. Ancak boş olarak beklediği sürece alınan tedbirlerin yetersiz kalabileceğini savundular. İlçe merkezinde bulunan böyle bir binanın boş bırakılmasının çok yazık olduğunu üniversite tarafından kullanılmayacaksa başka bir kuruma devrinin yapılarak binanın kullanılması vasıtasıyla daha rahat korunabileceğini ifade ettiler.
23423538_10155682368011832_524334206_o.jpg

Bu haber toplam 4746 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.