FORD OTOSAN ÇALIŞANLARININ SORUNLARI ELE ALINDI

FORD OTOSAN ÇALIŞANLARININ SORUNLARI ELE ALINDI

Bozüyük Kurtköylüler derneğinin ev sahipliğinde Ford Otosan çalışanları ile Türk Metal Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Orhan Demir bir araya geldi....

A+A-

Bozüyük Kurtköylüler derneğinin ev sahipliğinde Ford Otosan çalışanları ile Türk Metal Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Orhan Demir bir araya geldi. Toplantıda Ford Otosan çalışanlarının sorunları ele alındı.

İlk olarak dernek başkanı İbrahim Araba tarafından kısa bir hoş geldiniz konuşması yapılarak dernek çalışmaları ve Kurtköy hakkında bilgi verildi. Ardından Türk Metal Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Orhan Demir, 2017 yılı toplu sözleşmesi hakkında bilgiler verdi. Kriz ortamının çalışanlara yansımasını anlattı. Çalışanların sorunları dinlenerek sorularının cevaplandırılmasıyla toplantı sona erdi. Toplantıya eski Ford Otosan çalışanı Bozüyük Belediye Başkan yardımcısı eski Ali Avcıoğlu, Türk Metal Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Orhan Demir ve Otosan çalışanlarından Pazaryeri Dernek Başkanı Ali Şahinoğlu, dernek başkanı İbrahim Araba, Ford Otosan çalışanları ve dernek üyeleri katıldı.


Bu haber toplam 2310 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.