Gazetemizden Başkan Yıldırım’a ziyaret

Gazetemizden Başkan Yıldırım’a ziyaret

Yeni Bozüyük Gazetesi olarak AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım’a yeni görevi dolayısıyla tebrik ziyaretinde bulunduk.

A+A-

Yeni Bozüyük Gazetesi olarak AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım’a yeni görevi dolayısıyla tebrik ziyaretinde bulunduk. 
Gazetemiz Sahibi Kadir Erdal, Sakarya Gazetesi Sahibi Şadi Erdal, Erdallar Basın Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti Müdürü Mücahid Erdal, Osmaneli Haber Gazetesi Sahibi Mehmet Erdal ve Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Meşe, AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım’ı makamında ziyaret ederek ‘Hayırlı olsun’ dileklerini iletti. 
Ziyarette, önümüzdeki günlerde gerçekleşecek 7’nci olağan kongreye ilişkin istişarelerde bulunularak genel merkezin yönetim kurulunda yer alacak isimlerle yaptığı mülakatlar değerlendirildi. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyaret oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti. 

Serkan Yıldırım, burada yaptığı açıklamada, görevi devralmasının ardından hemen çalışmalara başladığını ifade ederek, “Öncelikle kongremizi coşkulu bir şekilde tamamlamak istiyoruz” dedi. 
İlk günden itibaren yoğun bir şekilde tebrikleri kabul ettiğini aktaran Serkan Yıldırım bu durumun memnuniyet verici olduğunu dile getirdi. AK Parti camiası ile birlikte Bilecik kamuoyunun neredeyse tamamından destek mesajları aldığını söyleyen Yıldırım, “Partimizin başarı çıtasını yükseltmek için gece gündüz çalışacağız, sürekli sahada olacağız. 2023 hedeflerine kararlı şekilde yürümek istiyoruz” diye konuştu. 
Gazetemiz Sahibi Kadir Erdal ise Serkan Yıldırım'a görevinde başarılar dileyerek, "Allah muvaffak etsin inşallah" dedi. 
Ziyaret, günün anısına hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile sona erdi.

b-001.jpg


Bu haber toplam 4321 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.