GAZETEMİZDEN KAYMAKAM YAMAN'A ZİYARET

GAZETEMİZDEN KAYMAKAM YAMAN'A ZİYARET

Gazetemiz Sahibi Kadir Erdal, babası Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal ve Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü İsmet Cep ile birlikte...

A+A-

Gazetemiz Sahibi Kadir Erdal, babası Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal ve Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü İsmet Cep ile birlikte ilçe Kaymakam'ı Hasan Yaman'a iade-i ziyarette bulunuldu.
Bosna Hersek'te eğitim gören ve sömestr tatili dolayısıyla yurda dönüş yapan gazetemiz sahibi Kadir Erdal, dün ilk olarak Vali Süleyman Elban ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Seviye Beyli'yi ziyaret etmişti. Bugün de ilçe Kaymakam'ı Hasan Yaman'a kendisinin yokluğunda gazetemize gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı iade-i ziyarette bulundu. Eğitimi ve gazetemiz çalışmaları hakkında Kaymakam Yaman'ı bilgilendirdi.  Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Kaymakam Hasan Yaman ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek çalışmalarımızda başarılar diledi. Ziyaret sonunda gazetemiz sahibi Kadir Erdal Kaymakam Yaman'a Bosna Hersek’te Osmanlı izi olan “SEBİL” in ahşap oyma tablosunu hediye etti. Ziyaret karşılıklı sohbetin ardından hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile sona erdi.  


Bu haber toplam 2530 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.