Gazetemizden Vali Kızılkaya'ya Ziyaret

Gazetemizden Vali Kızılkaya'ya Ziyaret

Erdallar Basın Yayın Kuruluşu yöneticileri, Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

A+A-

Sakarya Gazetesi, Yeni Bozüyük Gazetesi ve Osmaneli Haber Gazetesi’nin imtiyaz sahipleri ve temsilcilerinden oluşan heyet, Sultanbeyli İlçe Kaymakamlığı görevini yürütürken Cumhurbaşkanlığı'nın yönelik atama kararlarıyla Bilecik Valiliği'ne atanan Dr. Kemal Kızılkaya'ya hayırlı olsun ziyaretin bulundu.
 Samimi bir ortamda geçen ziyarette Vali Kızılkaya'ya yeni görevinin başarılı olmasını dileyen Sakarya Gazetesi Kurucu Sahibi Şadi Erdal'a, Erdallar Basın Kuruluşları Şirket Müdürü Mücahid Erdal, Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Meşe, Yeni Bozüyük Gazetesi Sahibi Kadir Erdal, Yeni Bozüyük Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Çağla Canbaz, Osmaneli Haber Gazetesi Sahibi Mehmet Erdal ve Osmaneli Haber Gazetesi Muhabiri Betül Aslan eşlik etti.

48445.jpg
Vali Dr. Kemal Kızılkaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gazetemiz çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Gazetemizi takip ettiğini ve yerel medyanın halkın sesi olduğunu ifade eden Vali Kızılkaya, kendisinin yerel medyada yer alan haberlerden istifade ettiğini bildirdi. 

Bilecik’te görev yapmaktan son derece memnun olduğunu ifade eden Kızılkaya, “Hikâyenin başladığı yerdeyiz. Bilecik benim için çok kıymetli ve değerli bir yer. Bilecikliler ise tarihin her döneminde nerede durması ve nasıl olması gerektiğini bilen insanlar. Bizde burada layıkıyla vazifemizi yapmaya çalışacağız” dedi. 
Sakarya Gazetesi Kurucu Sahibi Şadi Erdal ise Vali Kızılkaya’ya görevinde başarılar diledi. 
Ziyaret, günün anısına hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile sona erdi.


Bu haber toplam 2932 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.