GEÇMİŞTE YAŞANAN PROBLEMLERİ ORTADAN KALDIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

GEÇMİŞTE YAŞANAN PROBLEMLERİ ORTADAN KALDIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

 AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Bozüyük’te gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Kent Konseyi’ni ziyaret etti.    ...

A+A-

 AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Bozüyük’te gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Kent Konseyi’ni ziyaret etti.

            Bozüyük Belediyesi hizmet binası içerisinde yer alan Kent Konseyi’ni ziyaret eden Milletvekili Halil Eldemir’i  Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşılarken Milletvekili Eldemir’e Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve Bozüyük AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin’de eşlik etti. Ziyarette Kent Konseyi’nin çalışmaları, Bozüyük’te sanayi kuruluşlarının ve mevcut istihdamın arttırılması konularının yanı sıra önümüzde ki aylarda gerçekleştirilecek olan referandum konusu da görüşüldü.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli “Ankara’da ki mevcut çalışmaları ve yoğun programına rağmen bizleri ziyaret eden Milletvekilimiz Halil Eldemir’e çok teşekkür ediyorum” dedi. Burada kısa bir açıklama yapan Milletvekili Eldemir ise Kent Konseyi’nin Bozüyük ile ilgili bir takım kararların alınmasında; her kesimden, her siyasi oluşumdan ve çeşitli meslek gruplarından oluşan etkin bir yapı olduğunu dile getirerek konu ‘Bozüyük ve Bozüyük’ün gelişimi olduğunda’ iyi bir fikri olan herkesin, çorbada tuzu olması gerektiğini belirtti. Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; “ Bozüyük taşıdığı değerler ve sahip olduğu önem nedeni ile oldukça etkin bir potansiyele sahiptir. Çocuklarımıza ve Bozüyük’ü ziyaret eden tüm konuklarımıza bu önemi ve değeri anlatmak bizim öncelikli görevlerimizden birisidir. Bu konuda ki bilinç ve gelişim öncelikle kendi içimizde başlamalıdır” dedi. Kent konseyi ile birlikte gerçekleştirecekleri çalışmaların ileriki günlerde daha çok artacağını belirten Başkan Bakıcı, önümüzdeki günlerde açılışı gerçekleştirilecek olan Kent Müzesi ve Bozüyük’te bulunan şehitlikler ile ilgili olarak yapılacak çalışmaları anlattı. 

 

mv2.jpg

            Daha sonra Kent Konseyi üyeleri tarafından sorulan referandum ile ilgili soruları yanıtlayan Milletvekili Halil Eldemir konu ile ilgili olarak “ Türkiye, geçmişte birçok sıkıntılı günler yaşamış, koalisyon hükümetleri kavgalarında büyük yaralar almış bir ülke olarak bugün tam anlamıyla sivil ve halkın iradesini direk olarak kullanabildiği bir anayasaya sahip olmak için çalışan bir ülkedir. AK Parti Hükümetleri dönemlerinden önce, Cumhurbaşkanı ve Başbakan arasında sorunlar ülkenin genel durumu ve ekonomisine büyük zararlar vermişti.  Bizler asıl olarak böyle durumların yaşanmasını engellemek için çalışmaktayız. Türkiye ve hepimiz için çok önemli olan bu konuda son söz milletimizindir” dedi. Seçilme yaşı konusuna da değinen Milletvekili Eldemir; “18 yaşında bir birey seçimde oy kullanabiliyor, fakat sistem bu bireye seçilme hakkına haiz değilsin diyor. Bu ve bunun gibi çelişkileri ülkemiz için sorun teşkil edecek tüm problemleri ortadan kaldırmak için, bugün bu çalışmaları gerçekleştiriyoruz” dedi. 

            Ziyaret sonunda göstermiş oldukları misafirperverlik ve ilgiden dolayı Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Milletvekili Eldemir, daha sonra diğer ziyaretlerini gerçekleştirmek üzere Kent Konseyi’nden ayrıldı

Bu haber toplam 2033 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.