Gelenek Bozulmadı

Gelenek Bozulmadı

Bozüyük Erenköylüler Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği iftar programı düzenledi.

A+A-

Bozüyük Erenköylüler Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği geleneksel iftar programı, bu yıl da büyük bir ilgiyle karşılandı. Dernek üyeleri ve Erenköylü vatandaşlar, her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar öncesinde buluşarak hoş bir atmosferde bir araya geldi.

dsc-0207.jpg

Dualar eşliğinde açılan iftar sofrasında bir araya gelen köylüler, uzun bir süredir devam eden bu geleneği sürdürmenin mutluluğunu yaşadılar. Programa katılanlar arasında Bozüyük'te yaşayanlar kadar Eskişehir'de ikamet eden köylülerin de olması, birlik ve beraberlik duygularının daha da pekişmesine vesile oldu.

dsc-0218.jpg

Dernek Başkanı Yusuf Demir, köylülerin katkılarıyla bu yıl da yoğun bir ilgi gördüklerini belirterek, "Geleneksel iftar programımıza her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir ilgi gösterildi. Bozüyük ve Eskişehir'de yaşayan köylülerimiz, bir araya gelerek birlik ve beraberliklerini pekiştirdi. Katılım sağlayan tüm köylülerimize teşekkür ederim" dedi.

dsc-0208.jpg

Özellikle 31 Mart seçimlerine az bir zaman kala, siyasi parti başkan adaylarının da katılımıyla etkinlik daha da renkli ve anlamlı hale geldi. Adaylar, iftar öncesinde vatandaşlarla buluşarak onların talep ve beklentilerini dinleyip sorularını yanıtladılar. Bu samimi atmosferde, siyasetin yanı sıra dayanışma ve paylaşma duygularının da güçlendiği gözlemlendi.

dsc-0214.jpg

erenkoyluler-1.jpeg

erenkoyluler-7.jpeg

Bu haber toplam 1456 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.