GELENEKLERİ YAŞATIYORLAR

GELENEKLERİ YAŞATIYORLAR

Bozüyük Kurtköylüler Derneği gelenekleri yaşatmayı devam ediyor.

A+A-

Bozüyük Kurtköylüler Dernek lokalinde 'Kabak Tatlısı' gecesi düzenlendi. Dernek üyelerini bir araya getiren geceye Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Fındık ve Ali Şahinoğlu, CHP İlçe Başkanı İhsan Esel ve parti yönetimi, Sakarya Gazetesi Sahibi Mücahid Erdal, Bozüyük Kurtköylüler Dernek Başkanı İbrahim Arabacı ve çok sayıda dernek üyesi katıldı. 
Geleneklerin yaşatılması yönünde düzenlenen gecede keyif dolu anlar yaşandı. 
Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, bu geceyi düzenleyen herkese teşekkür etti.

kurtkoyluler-kabak-tatlisi.jpg

 Ziyaret ile ilgili yaptığı açıklama da;  'Güzel geleneklerini yaşatmaya devam eden Kurtköylüler Derneğimizin geleneksel "Kabak Tatlısı " gecesi davetine katıldık. İçimizi ısıtan hoş sohbetleri ve misafirperverlikleri nedeni ile Dernek Başkanı İbrahim Arabacı ve dernek üyelerine teşekkür ediyorum' dedi.
Başkan Arabacı'nın daveti ardından geceye katılan Sakarya Gazetesi Sahibi Mücahid Erdal ise; 'Kurtköylüler Dernek Başkanı arkadaşım İbrahim Arabacı’nın “Kabak Tatlısı” gecesine daveti üzerine katıldım. Dernek lokalinde başta köylülerimizle ve davetlilerle güzel sohbetimiz oldu. Programa katılan Bozüyük Belediye Başkanı M.Talat Bakkalcıoğlu ile de Bilecik’in gündemindeki konular üzerine sohbet ettik' dedi.

273473527-332894478842817-1360640208829727232-n-1.jpg

Bu haber toplam 2632 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.