GENÇ ÇİFTÇİLERE HİBE DESTEĞİ

GENÇ ÇİFTÇİLERE HİBE DESTEĞİ

Bozüyük'te "Şehirden Köye Göç" sloganı altında genç çiftçi projelerinin desteklenmesi kapsamında 12 köyden 15 çiftçiye toplam 90 adet büyükbaş...

A+A-

Bozüyük'te "Şehirden Köye Göç" sloganı altında genç çiftçi projelerinin desteklenmesi kapsamında 12 köyden 15 çiftçiye toplam 90 adet büyükbaş hayvan dağıtıldı.  

Genç çiftçi projelerinin desteklenmesi kapsamında düvelerin çiftçilere dağıtılması programına İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hacı Dursun Yıldız, İlçe Tarım Müdürü Süleyman Canan ve başvuru sahibi çiftçiler katıldı.

hibe-destegi-(9).jpg
İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hacı Dursun Yıldız, çiftçilere hayırlı olsun temennisinde bulundu. İl Müdürü Yıldız konuşmasında, "Şehirden Köye Göç" sloganı altında, Bozüyük’te 12 köyden 15 çiftçiye toplam 90 adet büyükbaş hayvan dağıtıyoruz. İl genelinde ise 100 çiftçimize 516 adet büyükbaş ile 560 adet küçükbaş hayvan hibe edilmiş oldu. Bakanlığımız ve Müdürlüğümüz olarak çiftçilerimizin daha profesyonel tarım yapmasını her zaman desteklemekte olup, bu proje ile boşalan köylerin tekrar canlanmasını amaçlıyoruz. Projeden faydalanan tüm genç çiftçilerimizin başarılı olacağına gönülden inanıyor, gelecek yıl daha fazla destek almamıza katkı sağlayacaklarını umuyorum. Bu ve benzeri projelerin başarısını yakından takip etmekteyiz. Art niyetli ve başarısız olanlar yapılan hibeyi geri ödediği gibi 5 yıl boyunca Bakanlığımızın hiçbir desteğinden faydalanamayacak olduğunu da belirtiyor, ilimize ve genç çiftçilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

hibe-destegi-(4).jpg

Bu haber toplam 3306 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.