GENÇ GİRİŞİMLERE KONFERANS VERİLECEK

GENÇ GİRİŞİMLERE KONFERANS VERİLECEK

Bozüyük'te BOZGİDED, TOBB Bilecik Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB Genç Girişimciler Kurulu iş birliği ile ‘İş İşten Geçmeden Yeni Nesil İşletmelere...

A+A-

Bozüyük'te BOZGİDED, TOBB Bilecik Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB Genç Girişimciler Kurulu iş birliği ile ‘İş İşten Geçmeden Yeni Nesil İşletmelere Doğru’ konulu konferans verilecek.

Global girişimcilik haftası kapsamında hazırlanan programa alanında adını duyurmuş Bozüyüklü Sermaye Piyasası Uzmanı Arif Ünver konuşmacı olarak katılacak. Grand Çalı Otelde gerçekleştirilecek olan konferans programına girişimci adayları tarafından yoğun ilgi gösterilmesi bekleniyor.

Program ile ilgili bilgi veren Bozüyük Girişimciliği Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Celali Yılmaz “İnsanlarımızı, özellikle gençlerimizi girişimciliğe yöneltmek için yaptığımız faaliyetlere bir yenisini daha ekleyecek olmanın mutluluğu içindeyiz. Cumhuriyetimizin 94. yılını kutladığımız ve Global Girişimcilik haftasına yaklaştığımız bu günlerde TOBB Bilecik Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB Genç Girişimciler Kurulu paydaşlığında Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Yönetim ve Denetim kulübü ile Bilecik'te Üniversite öğrencilerimize, Bozüyük Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Finans Kulübü ile Bozüyük’te üniversite öğrencilerimize, 31 Ekim Salı günü akşam 20.00 de Grand Çalı Otel de girişimcilerimize ve girişimci adaylarımıza ‘İş İşten Geçmeden Yeni Nesil İşletmelere Doğru' konulu sunum yapılacaktır. Program konuşmacımız aslen Bozüyüklü olan Arif Ünver Hocamız sermaye piyasalarının gelişimi adına, ülkemizin önde gelen gazete ve televizyonlarında mülakat ve yazıları yer alan Türk arama motorları kuran ve geliştirmek için çaba sarf eden Bahçeşehir Üniversitesi öğretim görevlisidir.  Girişimcilere faydalı olacağını ümit ettiğimiz programımıza ilgi duyan herkesi bekliyoruz. Amacımız Devletimize yük olmak değil, yük almaktır. Karınca kararınca yaptığımız bu programlarımızın ve Bölge Mucitler Sergisi etkinliklerimizle ülkemize ve insanlarımıza faydalı olacağı ve olduğu kanaatindeyim" dedi.

22730311_10212868867750255_354141299249072292_n.jpg

Bu haber toplam 2310 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.