GENÇLİK KOLLARINDAN NEZAKET ZİYARETİ

GENÇLİK KOLLARINDAN NEZAKET ZİYARETİ

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı makamında AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mithat Can Ceyhan ve Gençlik Kolları üyeleri ile bir araya geldi.Keyifli...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı makamında AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mithat Can Ceyhan ve Gençlik Kolları üyeleri ile bir araya geldi.
Keyifli bir sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mithat Can Ceyhan’a görevinde başarılar dileyerek tebrik eden Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, her zaman gençler ile birlikte hareket ettiklerini belirterek; “Bozüyük Belediyesi olarak bizler ilçemizdeki gençlerimiz ile birlikte hareket ederek onlardan gelen talepleri en iyi şekilde değerlendirme gayreti içerisindeyiz. Sizler, AK Partimizin değerli gençleri olarak istediğiniz her konuda her zaman bizlere gelebilir ve taleplerinizi iletebilirsiniz. Gençlik Kolları olarak her fırsatta bir araya gelmeli, çalışmalarımızı daha geniş ve keyifli bir platformda sürdürebilmek için hepimiz görevimizi en iyi şekilde yerine getirmeliyiz.

555523.jpg

Bununla ilgili olarak talep ettiğiniz takdirde şehir dışında kültürel ve tarihi geziler, sohbet ortamları ve istişare platformları oluşturmak ve planlamak da son derece önemli olacaktır” dedi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın  her fırsatta belirttiği gibi “Siyasette gençlere yer vermek ustalığın şiarındandır” sözünü hatırlatan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, gençlerin her zaman yanında olduğunu belirtti.   
Ziyaret sonrasında AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mithat Can Ceyhan ve gençlik kolları üyeleri tarafından hediye edilen Osmanlı Tuğrası’nı kabul eden Başkan Bakıcı, nazik ziyaretlerinden dolayı gençlere teşekkür ederek, onlara her zaman kapılarının açık olduğunu yineledi.

650643.jpg

Bu haber toplam 2297 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.