GÖMLEK DÜĞMESİ CİNAYETİ ÇÖZDÜ

GÖMLEK DÜĞMESİ CİNAYETİ ÇÖZDÜ

Aralarında husumet olan şahsı kafasına taş vurarak öldürdüPazaryeri Büyükelmalı köyünde aralarında husumet olduğu şahsı kafasına taşla vurarak...

A+A-

Aralarında husumet olan şahsı kafasına taş vurarak öldürdü

Pazaryeri Büyükelmalı köyünde aralarında husumet olduğu şahsı kafasına taşla vurarak öldüren şahsı, olay yerindeki gömlek düğmesi ele verdi.

Edinilen bilgilere göre; Bilecik’in Pazaryeri İlçesine bağlı Büyükelmalı köyünde ikamet eden ve aralarında husumet bulunan Nasuh Ö. ve Mürsel C. evlerinin yakınlarında karşı karşıya geldiler. İkili arasındaki yaşanan tartışma kavgaya dönüşünce Mürsel C. yerden aldığı taşla Nasuh Ö.nün kafasına vurdu. Yerde kanlar içinde kalan Nasuh Ö. olay yerinde yaşamını yitirdi. Olay yerine gelen 112 ve Jandarma ekipleri gerekli incelemeleri yaptıktan sonra Nasuh Ö.’nün cansız bedeni Pazaryeri İlçe Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Jandarmanın dikkati cinayeti çözdü

Jandarma ekipleri olay yerinde yaptıkları incelemede bir tane gömlek düğmesi buldu. Ölen şahsa ait olmadığı anlaşılan gömlek düğmesiyle alakalı ekipler köydeki evlerde Savcılık kanalıyla arama emri çıkarttırdı. Olayın olduğu yere yakın bir yerde oturan Mürsel C.’nin evinde yapılan aramalarda, kendisinden şüphelenen ekipler aramayı derinleştirdiler. Daha sonra üzerinde kanlar olan ve 1 düğmesi eksik gömlek Mürsel C.’nin evinde bulundu. Gözaltına alınan Mürsel C. jandarma ekiplerinin ilk sorgusunda suçunu itiraf ederken, burada işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek Bozüyük adliyesine getirildi. Burada savcı karşısına çıkarılan ve tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edilen Mürsel C. tutuklanarak Bilecik M tipi kapalı cezaevine gönderildi.

no.jpg

Bu haber toplam 3702 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.