HABERİMİZ TÜM ULUSAL KANALLARDA

HABERİMİZ TÜM ULUSAL KANALLARDA

Bozüyük’te bir haftadır ilçe gündemini meşgul eden ve Yazı İşleri Müdürümüz İsmet CEP tarafından yapılan haberlerin ardından tüm ulusal kanallarca...

A+A-

Bozüyük’te bir haftadır ilçe gündemini meşgul eden ve Yazı İşleri Müdürümüz İsmet CEP tarafından yapılan haberlerin ardından tüm ulusal kanallarca geniş yer verilen ev nöbeti haberi büyük yankı buldu.

Bir haftadır ev hayaliyle -15 derecede 24 saat boyunca aralıksız nöbet tutan vatandaşlarımızın yaşadıkları, gazetemiz Yazı İşleri Müdürü İsmet CEP tarafından Afşin Yurdakul’un sunduğu Haber Türk Manşet programına canlı bağlanılarak aktarıldı. Canlı yayında Afşin Yurdakul’un sorularını da cevaplayan Yazı İşleri Müdürümüz İsmet CEP, TOKİ konutlarından ev sahibi olmak isterken mağduriyet yaşayan dar gelirli vatandaşlarımızın sesi olmaya çalıştı. Ayrıca haberimiz başta TRT 1, Star TV, Kanal D, Fox TV, Show TV, ATV ve diğer birçok ulusal kanalın haber bültenlerinde geniş bir şekilde yer aldı. 

Yaşanan tablo karşısında Milletvekili Halil Eldemir de konuyla ilgili olarak gazetemiz Yazı İşleri Müdürü İsmet CEP’e özel açıklamalarda bulundu. AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Bozüyük’te TOKİ konutlarından ev sahibi olmak isterken mağduriyet yaşayan vatandaşlarımız ile ilgili olarak yaptığı açıklamada yaşananlara kayıtsız kalamayacaklarını söyledi. Milletvekili Eldemir’in bu açıklaması da gazetemiz internet sitesinden anında yayınlanırken tüm ulusal kanallara da servis edildi. 

Bu haber toplam 2495 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum