HARFİYAT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

HARFİYAT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Bozüyük Yenidoğan Mahallesi’nde Manişar mevkiine yapılması planlanan Manişar Osmangazi Camii’nin hafriyat çalışmaları başladı. Harfiyat çalışmalarını...

A+A-

Bozüyük Yenidoğan Mahallesi’nde Manişar mevkiine yapılması planlanan Manişar Osmangazi Camii’nin hafriyat çalışmaları başladı. Harfiyat çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Fatih Bakıcı dernek yöneticileri ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Projesinin hazırlanmasının ardından belediye ekipleri tarafından harfiyat çalışmaları başlatılan caminin hayırsever vatandaşların destekleriyle kısa sürede tamamlanarak ibadete açılması bekleniyor. Manişar Osmangazi Camii Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği yetkilileri hayırlısıyla caminin harfiyat çalışmalarına başladıklarını belirterek hayırsever vatandaşları cami inşaatına destek olmaya davet ettiler. Özellikle Manişar mevkiinde ikamet eden vatandaşlar için çok büyük ihtiyaç olan cami inşaatına başlanmasında çok büyük emeği olan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ettiler. Harfiyat çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Fatih Bakıcı da dernek yönetimine imkânlar çerçevesinde her zaman destek olmaya gayret edeceklerini söyledi. Hayırlısıyla harfiyatına başlanılan cami inşaatının tamamlanarak ibadete açılmasını da Mevla’m inşallah bizlere nasip eder temennisinde bulundu. Başkan Bakıcı’ya incelemeleri sırasında Belediye Başkan yardımcısı Ali Avcıoğlu da eşlik etti.


Bu haber toplam 2031 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.