HASTANE HIZLA YÜKSELİYOR

HASTANE HIZLA YÜKSELİYOR

Bozüyük'te, geçtiğimiz yıl Mart ayında temeli atılan yeni devlet hastanesinin inşaatı hızla ilerliyor. 2021 yılında hizmete açılması planlanan proje...

A+A-

Bozüyük'te, geçtiğimiz yıl Mart ayında temeli atılan yeni devlet hastanesinin inşaatı hızla ilerliyor. 2021 yılında hizmete açılması planlanan proje sorunsuz şekilde devam ediyor. Hastane inşaatının havadan görüntülerini paylaşan AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy, "Bozüyük'ümüze en güzeli yakışır" dedi. 
İnşaat safhasının 2020 yılının sonunda bitmesi beklenen ve 2021 yılında hizmete açılması ön görülen yeni hastane ile birlikte mevcut 3 hastane bir araya gelecek. Böylece Bozüyüklülerin 3 ayrı hastane çilesi sona ermiş olacak. 
Yeşilkent Mahallesi’nde; Musapınarı mevkii ile Çağlar Kent arası çevre yolunun hemen kenarında kalan, toplamda 52 bin metrekarelik alana yapılacak yeni hastane, 200+50 yataklı olarak inşa edilecek. Yeni hastanede Palyatif Bakım Merkezi, Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi ile Diş Protez Merkezi yer alacak. Tüm bölümlerin tek bir binada toplanacağı yeni hastanenin tamamlanması ile birlikte vatandaşlar her türlü sağlık hizmetini tek bir çatı altında alabilecek.

def9afc7-66cd-48f2-9583-ddb39835346e.jpg


Bu haber toplam 9841 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum