HASTANE YETKİLİLERİNDEN GAZETEMİZE ZİYARET

HASTANE YETKİLİLERİNDEN GAZETEMİZE ZİYARET

Bozüyük Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Nurşen Gürsoy, Başhekim Yardımcısı Yılmaz İleri, İdari ve Mali İşler Müdürü Necati Çolak ve Sağlık...

A+A-

Bozüyük Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Nurşen Gürsoy, Başhekim Yardımcısı Yılmaz İleri, İdari ve Mali İşler Müdürü Necati Çolak ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Yasemin Eren gazetemizi ziyaret etti.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü İsmet Cep tarafından karşılanan hastane yetkilileri, gazetemize yayın hayatında başarılar dilediler. Yazı İşleri Müdürümüz İsmet Cep’te gazetemiz çalışmaları hakkında kendilerine bilgiler verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek ziyaretlerinden dolayı hastane yetkililerine teşekkür etti. Hastane Başhekimi Uzm.Dr. Nurşen Gürsoy da hastane çalışmalarından bahsederek vatandaşa en iyi ve hızlı şekilde hizmet etmeye çalıştıklarını söyledi. Yeni hastanenin yapılmasıyla birlikte vatandaşların iki hastane arasındaki çileli yolculuğunun sona ereceğini kaydetti. Ziyaret karşılıklı sohbetin ardından hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile sona erdi.


Bu haber toplam 2984 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.