HAYALLERİ SUYA DÜŞTÜ

HAYALLERİ SUYA DÜŞTÜ

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde 2.’inci etap TOKİ konutlarından ev almak isteyen ve 6 gündür banka önünde nöbet tutan vatandaşlar satışların kura...

A+A-

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde 2.’inci etap TOKİ konutlarından ev almak isteyen ve 6 gündür banka önünde nöbet tutan vatandaşlar satışların kura usulüne göre yapılacağı bilgisini alınca kahroldu.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) Bozüyük'te inşa edilen konutlardan 14'ünün başvuru önceliğine göre satılacağını duyan vatandaşlar, 6 gündür banka şubesi önünde kuyruğa geçerek nöbet tutuyordu. 14 asıl 1 de yedek olarak sıraya giren vatandaşlar, hava sıcaklıklarının eksi 15 derecelere kadar düşmesine rağmen yıllar sonra ilk defa bu kadar yaklaşmış oldukları ev hayallerinden vazgeçmemek için bütün zorluklara göğüs gerdiler. Ancak akşam saatlerinde banka yetkililerinin açıklamaları karşısında ev sahibi olma hayalleri suya düştü. Banka yetkilileri daha önce başvuru önceliğine göre yapılacak satışların TOKİ genel merkezi tarafından alınan kararla ilerleyen tarihte kura usulüne göre yapılacağını duyurdu. Bu duyuruyla şoka uğrayan vatandaşlar mağdur olduklarını ve mağduriyetlerinin giderilmesi için yetkililerden bir açıklama beklediklerini belirttiler.


Bu haber toplam 4138 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum