Hayrat Yardım'dan Helva İkramı

Hayrat Yardım'dan Helva İkramı

Bozüyük’te Hayrat Vakfı ilçe temsilciliği ve Hayrat İnsani Yardım Derneği işbirliği ile Cuma namazı sonrası helva dağıtıldı.

A+A-

Bozüyük’te Hayrat Vakfı ilçe temsilciliği ve Hayrat İnsani Yardım Derneği işbirliği ile Cuma namazı sonrası helva dağıtıldı.
Kasımpaşa Camii'nin önünde toplanan vatandaşlar Hayrat İnsani Yardım Derneği'nin helva dağıtım programına katıldı. Cuma namazı sonrasında helvalar, Bozüyük Hayrat Yardım temsilcileri tarafından, vatandaşlara ikram edildi.

f9195086-74a8-4660-8ff1-2762b831e4b9.jpg

"DİN, DİL, IRK, VATAN, MİLLET FARK ETMEKSİZİN YARDIMLARIMIZI ULAŞTIRIYORUZ"

Hayrat Yardım Bilecik İl Temsilcisi Erdal Çiçek, Bozüyük ve Türkiye genelinde ki faaliyetlerinden bahsetti.
"Hayrat Yardım Bilecik temsilciliği olarak üç yıl önce biz faaliyetlerimize başladık. Bilecik genelinde ihtiyaç sahibi ailelerimize gida yardımı, gida desteği faaliyetleri olsun aynı şekilde geçirmiş olduğumuz deprem bölgesindeki faaliyetlerimiz olsun bu yönlerdeki çalışmalar yaptık. Bilecik genelinde ayrıyeten Gölpazarı ilçemizde, belediyemizde ortak olarak bir yetim kahvaltısı düzenledik. Yetimlere yönelik de çalışmalarımız sürüyor. Bilecik'ten yetim hamiliği olarak genelde Suriye bölgesi, Suriye bölgesindeki yetimler bize veriliyor. Kurban Bayram'ı yaklaşıyor, kurban organizasyonunda Nijer ve Burkina, Faso bölgelerine Hayrat Yardım Bilecik temsilciliği olarak biz kurbanlarımızı gönderiyoruz. 

e50acb8b-4293-4273-9557-fc73fa150d62.jpg
Şuanda yaptığımız faaliyetlerimizde Bozüyük temsilciliğimizin açılışını yapıyoruz. Bozüyük temsilciliğimizin açılışında halkımıza bir cuma namazı ardından bir helva ikramında bulunduk. İnşallah faaliyetlerimizi daha da çeşitlendirmeyi planlıyoruz daha da güzelleştirmeyi planlıyoruz. Elimizden geldiği kadar ihtiyaç sahiplerine din, dil, irk vatan, farketmeksizin yardımları ulaştırmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Vakıf bünyesinde düzenlenen etkinlik vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

dsc-0956.jpg

dsc-0972.jpg

Bu haber toplam 4819 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.