HERKESİN TAKDİRİNİ KAZANDI

HERKESİN TAKDİRİNİ KAZANDI

Bozüyük'te bir vatandaş tarafından çekilen fotoğraf karelerinde ekip otosunu ve trafiği durdurarak yaşlı vatandaşı güvenli bir şekilde karşıya geçiren...

A+A-

Bozüyük'te bir vatandaş tarafından çekilen fotoğraf karelerinde ekip otosunu ve trafiği durdurarak yaşlı vatandaşı güvenli bir şekilde karşıya geçiren trafik polisi, hem sürücü hem de yayaların takdirini topladı.
Çekilen bu fotoğrafla trafik polisinin karşıdan karşıya geçmek isteyen yaşlı amcaya yardımcı olduğu böyle görüntülendi. İsmet İnönü Caddesi üzerinden Eskişehir istikametine doğru seyir halinde bulunan trafik ekibi, Hükümet konağı karşısındaki yaya geçidine geldiğinde karşıya geçmek için yaya geçidinde bekleyen yaşlı amcayı gördü. Ekip arabasını durdurarak yaşlı amcanın koluna giren trafik polisi yaşlı amcanın güvenli bir şekilde karşıya geçmesini sağladı. Trafik polisi yaptığı bu davranış ile bütün sürücüler için örnek bir davranış ortaya koydu. Örnek bir davranışa imza atan trafik polisi, trafik güvenliğini sağlarken yaya güvenliğini de ön planda tutan bu davranışıyla herkesin takdirini kazandı.  
32.jpg


Bu haber toplam 3650 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.