HIRSIZLIK ŞÜPHELİLERİ YAKALANDI

HIRSIZLIK ŞÜPHELİLERİ YAKALANDI

Bozüyük’e bağlı Muratdere Köyünde hırsızlık yapıldığı ihbarı alan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri şüphelileri kıskıvrak yakaladı.Son...

A+A-

Bozüyük’e bağlı Muratdere Köyünde hırsızlık yapıldığı ihbarı alan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri şüphelileri kıskıvrak yakaladı.

Son günlerde ciddi artış gösteren hırsızlık olayları nedeniyle başta köy muhtarları olmak üzere köylerde yaşayan vatandaşlar hırsızlık olaylarına karşı jandarma ekiplerince bilgilendirilmişti. Şüpheli araç ve şahıs görmeleri halinde jandarma ekiplerine haber vermeleri istenmişti. Bu bilgilendirmelerin ardından geçtiğimiz gün duyarlı vatandaşların ihbarı sayesinde hırsızlık şüphelileri suçüstü yakalandı. İnegöl-Bozüyük karayolu Muratdere Köyü yakınlarında kısa bir süre önce kapatılan işyerinde elektrik kablolarını çalmaya teşebbüs eden hırsızlık şüphelileri  İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı.

İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri olay yerine vardıklarında devriye tarafından ilk olarak A.K. suçüstü yakalandı. 7 ayrı suçtan kaydı bulunan ve kaçmaya çalışan A.D. isimli şüpheli ise vatandaşların bizzat destek verdiği çalışma neticesinde saklandığı ağaçlık alanda yakalandı. Ele geçirilen malzemeler işyeri sahibine teslim edildi. Yakalanan şüpheliler ise İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. İfadeleri alınan şüpheliler daha sonra adliyeye sevk edildi. Mahkeme sonrasında  şüphelilerden A.D. tutuklanarak Bilecik M tipi ceza evine gönderilirken A.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Bu haber toplam 5290 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum