Hüsnü Ersoy’dan ‘Tramvay’ eleştirisi!

Hüsnü Ersoy’dan ‘Tramvay’ eleştirisi!

AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy, Bozüyük Belediyesi tarafından başlatılan ‘Nostaljik Tramvay’ çalışmalarını eleştirerek, “Size güzel olan millete ancak ızdırap olur.” dedi.

A+A-

AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy, Bozüyük Belediyesi tarafından başlatılan ‘Nostaljik Tramvay’ çalışmalarını eleştirerek, “Size güzel olan millete ancak ızdırap olur.” dedi. Bozüyük kamuoyunun tramvaya karşı çıktığını öne süren Hüsnü Ersoy, Bozüyük’ün parasının heba edildiğini söyledi. Tramvay projesini gereksiz ve ucube olarak nitelendiren Ersoy, açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:

huanu-ersoy1.jpg

“Bozüyük kamuoyunun neredeyse tamamının karşı çıktığı, işlevsiz, gereksiz, ucube ve Bozüyük’ün parasının heba edileceği “Nostaljik tramvay” çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Yaya kaldırımları talan edilerek, ucube tramvaya yer kazandırılmaya çalışılıyor. Yazık.

Türlü entrikalarla artık çekinmeden, sıkılmadan, emekçi romantizmi yapan başkan yardımcısı aynı zamanda şirket müdürleri eliyle, genel başkanlarının sözde “namus sözünü” ayakları altına alarak, onlarca insanın ekmeğiyle oynuyorlar.

huanu-ersoy2.jpg

Belediyelerin paydaş olması gereken, genel idareyle koordineli bir şekilde çözüme kavuşacak hemzemin geçit gibi, TOKİ yatırımlarına altyapı hizmeti gibi birçok konuda sadece mahirane bir şekilde top çeviriyor.

.Bir de çok açık bir bilgi paylaşımı yapılarak, “ani su patlakları” konusunda anlık mesaj ile bilgilendiriliyoruz. O da çok önemli.

Şaşırdık mı hayır, size güzel olan millete ancak ızdırap olur.” ifadelerini kullandı.

huanu-ersoy3.jpg

Bu haber toplam 10291 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum