İLÇENİN DİNAMİKLERİ İFTARDA BULUŞTU

İLÇENİN DİNAMİKLERİ İFTARDA BULUŞTU

Bozüyüklü sanayici ve işadamları Ticaret ve Sanayi Odası tarafından gerçekleştirilen görkemli iftar sofrasında buluştu. İftar programında konuşan...

A+A-

Bozüyüklü sanayici ve işadamları Ticaret ve Sanayi Odası tarafından gerçekleştirilen görkemli iftar sofrasında buluştu. İftar programında konuşan Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent oda olarak üyelerinin görüş ve önerileri doğrultusunda ilçe ve bölge ekonomisine değer katmaya devam ettiklerini söyledi.

unnamed-(13)-006.jpg

İftar programı Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç yaptığı konuşma ile başladı. Doğan Tunç konuşmasında, “Ramazan ayı vesilesi ile böyle güzel bir yaz akşamında siz değerli oda üyelerimiz ile birlikte olmaktan duyduğumuz memnuniyeti ayrıca belirtmek isterim.  Rahmet ve bereket ayı olarak bildiğimiz ramazan ayı bizlere nefsi terbiye etmeyi, eldekinin kıymetini bilmeyi ve yoksulluğun ne olduğunu tüm bunlarla birlikte hoşgörü ve paylaşmanın erdemini öğretiyor. Geçen seneki iftar yemeğimizden bu yana ülkemiz zor ve sıkıntılı günler geçirdi. Çok şükür milletimizin sağduyusu, birlik ve beraberliği ile bu sıkıntılı günlerin üstesinden geliyoruz.  Bu mücadele sırasında aramızdan ayrılan şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.  Gazilerimize acil şifalar diliyor, tüm emniyet mensuplarımıza güç kuvvet ve başarılar diliyorum.

unnamed-(14)-005.jpg

Bu yemekler siz değerli üyelerimiz ile belki de en geniş katılımlı toplantılarımız oluyor. Yine bu yemeklerimizde bir araya geliyor, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyor, kısaca sorun ve önerilerimizi paylaşma fırsatı buluyoruz. Aramıza yeni katılan üyelerimiz ile de bir araya gelme ve tanışma fırsatı buluyoruz. Bu vesile ile geçen yıldan bu yana aramızdan ayrılan ebediyete intikal eden oda üyelerimizi ve yakınlarını da rahmetle anmak isterim” dedi.

Ardından Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent tarafından bir konuşma yapıldı. Levent konuşmasında, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerinin görüş ve önerileri doğrultusunda ilçe ve bölge ekonomisine değer katmaya devam ettiklerini söyledi.

unnamed-(15)-002.jpg

Buğra Levent, “Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin görüş ve önerileri doğrultusunda ilçemiz ve bölgemiz ekonomisine değer katmaya devam ediyoruz. Bu çalışmalarımızın yürütülmesi sırasında üyelerimizin samimi katılımları ve geri dönüşleri bizleri daha da motive ediyor. Geçtiğimiz yıl iftar yemeğimizde oda hizmet binamızın tamamlanma aşamasına geldiğini söylemiştik. Bu yıl ise yeni oda hizmet binamızda çalışmaya başladığımızın müjdesini sizlerle paylaşmak isterim. Ramazan öncesinde siz değerli üyelerimizi meslek gruplarına göre yeni oda hizmet binamızda misafir etmeye başladık. Bu çalışmamızı önümüzdeki günlerde de devam ettireceğiz. Ve ramazan sonrası inşallah oda hizmet binamızın açılışını bakanlarımız, TOBB başkanımızı ve siz değerli üyelerimizin katılımları ile gerçekleştireceğiz. 'Siz değerli üyelerimizden aldığımız güç ile ilçemiz ve bölgemiz ekonomisinin büyümesi, aynı zamanda sosyal yönden gelişimi adına bazı ortak çalışma proje ve faaliyetlerin içinde yer alıyoruz. Bu çalışmalarımıza, aynı şevk ile önümüzdeki dönemde de devam edeceğiz.

Değerli üyelerimiz hafta başı açıklanan İstanbul sanayi odası 500 büyük sanayi kuruluşu listesine odamıza kayıtlı Parkcam ve Midal Kablo firmalarının da girmiş olduğu müjdesini sizlerle paylaşmak isterim. Geçtiğimiz yıllarda bu listede yer alan Eti Gıda, Eczacıbaşı Yapı Gereçleri, Esan, Vitra, Bien Seramik, Sarar gibi firmalarımızın yanı sıra bu yıl yeni iki firmamızın daha listede  yer almasının haklı gururunu yaşıyoruz. Sizlerin huzurunda Park Cam ve özellikle de merkez kaydı da odamızda bulunan Midal Kablo A.Ş. firmamızı bir kez daha tebrik ederim ve tüm emeği geçenlere teşekkürlerimi sunarım. Bölgemiz ve üyelerimizin sorun ve problemlerini çözüm önerileri ile birlikte her fırsatta ilgili bakanlık ve kuruluşlara iletiyoruz, takipçisi oluyoruz. Oda üyelerimiz ile ulusal ve uluslararası fuar organizasyonlarında bir araya geliyoruz. Üyelerimizin kendi meslek dalları ile ilgili konularda yeni deneyimler yaşamaları, yeni bilgi ve uygulamaları yerinde görmelerini sağlıyoruz.

Yine üyelerimizin mesleki gelişmelerine ve sektörel ihtiyaçlarına uygun eğitim ve seminer programları düzenliyoruz.

unnamed-(16)-002.jpg

Sosyal sorumluluk anlayışı içinde imkânlarımız ölçüsünde şehrimize değer katacak projeler içinde yer alıyoruz. İlçemize yeni yatırımların kazandırılması, bölgemizin cazibesinin arttırılması yönünde, başta lojistik merkez ve Bozüyük organize Sanayi bölgemiz olmak üzere çalışma ve faaliyetlerimizi aralıksız yürütüyoruz. Kadın ve genç girişimcilerimizin çalışma ve organizasyonlarına destek olurken, yine bölgemizde girişimcilerin özendirilmesi ve girişim fikirlerini hayata geçirebilmeleri adına girişimcilik eğitimleri organize ediyoruz. Bu yemeklerimizi her yıl farklı bir üyemizin işletmesinde yapmak bizleri ayrıca memnun ediyor. Bu üyelerimize de ev sahiplikleri için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından ezanın okunması ile birlikte ney dinletisi eşliğinde oruçlar açılarak hep birlikte iftar yemeği yenildi.

İftar yemeğine, Bilecik Garnizon Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Kaymakam Hasan Yaman, Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Kılıç, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İl Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler, İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Alper Koç, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can, Bozüyük TSO Başkanı Buğra Levent, İl Genel Meclis üyeleri, iş adamları, yönetim kurulu üyeleri ve davetliler katıldı.

unnamed-046.jpg

Bu haber toplam 2656 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.