İLHAN MANSIZ BOZÜYÜKLÜ HAYRANLARI İLE BULUŞTU

İLHAN MANSIZ BOZÜYÜKLÜ HAYRANLARI İLE BULUŞTU

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen “İşte O An” adlı Spor Söyleşisi Programında eski milli futbolcu İlhan Mansız ve spor yorumcusu Erdoğan...

A+A-

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen “İşte O An” adlı Spor Söyleşisi Programında eski milli futbolcu İlhan Mansız ve spor yorumcusu Erdoğan Arıkan Bozüyüklü hayranları ile buluşarak hasret giderdi. Programın devamında da İlhan Mansız ve Erdoğan Arıkan  tüm katılımcılar ile birlikte heyecanlı geçen Beşiktaş- Fenerbahçe derbi maçını izledi, 10 kişiye kura ile İlhan Mansız imzalı Milli Takım forması hediye edildi.

o.jpg
Bozüyük Belediye Başkanlığı tarafından günümüzün en büyük sorunlarından biri olan madde bağımlılığı, sigara ve alkolden gençlerimizi olabildiğince uzak tutmak ve zararlı alışkanlıklar edinmiş gençlerimizi bu sıkıntılardan kurtarmak ve spora teşvik etmek amacı ile düzenlenen spor söyleşisi programına konuşmacı olarak eski milli futbolcumuz İlhan Mansız ve spor yorumcusu Erdoğan Arıkan katıldı. Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gören programda salonu İlhan Mansız hayranları tamamen doldururken programın ilk bölümünde Mansız kendi ağzından spor hayatını anlattı.

28576241_1629383160448961_1520441843168242898_n.jpg

Beşiktaş spor kulübüne transfer olmasının ardından hiç beklemediği bir anda Milli Takıma seçildiğini ve 2002 dünya kupasında attığı o unutulmayan gölünü anlatan İlhan Mansız’ı tüm salon pür dikkat ve büyük bir heyecanla dinledi.  İlhan Mansız ayrıca spor yorumcusu Erdoğan Arıkan’ın ve izleyenlerin sorularını yanıtladı. Programın devamında saat 20:30’da başlayan Ziraat Türkiye Kupası Beşiktaş -Fenerbahçe maçının ilk devresi izlendi. İlk yarının sonunda İlhan Mansız ve protokol üyeleri tarafından yapılan kura çekimi ile belirlenen 6 kişiye imzalı Mili Takım forması hediye edildi.

s-001.jpg

İlhan Mansız ayrıca sahnede küçük hayranı İlhan Mansız Aydın ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Bilecik’te katıldığı programdan dönen Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ise maçın ikinci yarısında eski milli futbolcu İlhan Mansız ve spor yorumcusu Erdoğan Arıkan ile birlikte maçın bir bölümünü izleyerek misafirleri ile sohbet etti. Heyecanlı ve berabere biten maçın ardından sahneye gelen Belediye Başkanı Fatih Bakıcı spor yorumcusu Erdoğan Arıkanile birlikte çektikleri kura sonucu 4 kişiye daha İlhan Mansız imzalı forma hediye etti. Burada salondakilere hitaben bir konuşma yapan Başkan Bakıcı spora ve sporcuya verdikleri desteklerin artarak devam ettiğini belirterek “Bizler gençlerimizin sporla kucaklaşarak iyi alışkanlıklar kazanmalarına katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bu akşam burada sporun bir güzelliğini daha hep birlikte yaşadık.

sa-001.jpg

Fenerbahçe taraftarları, Beşiktaş taraftarları, Galatasaray taraftarları, Hergele taraftar gurubu gibi çeşitli spor kulüplerinin taraftarları hep birlikte oldukça heyecanlı bir derbi maçını birlik ve beraberlik içerisinde izledik. Programımızda bizlerle olan ve anılarını paylaşan değerli eski milli futbolcumuz İlhan Mansız’a ve spor yorumcusu Erdoğan Arıkan’a çok teşekkür ediyorum” dedi ve spor yorumcusu Erdoğan Arıkan’a Metristepe Anıtı tablosu hediye etti.
Programı Garnizon Komutanı Bkm. Yzbş. Murat Günhan, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı,Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Rüştü Yıldırım, Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli ve çok sayıda futbol sever izledi.

spor-soylesisi-ilhan-mansiz-geldi-derbi-maci-izlendi--1.jpg

Bu haber toplam 2780 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.