İlk 500'de Bozüyük'ten 10 firma

İlk 500'de Bozüyük'ten 10 firma

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşunu açıkladı. Bozüyük'te faaliyet gösteren 10 firma listede yer aldı.

A+A-

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşunu açıkladı. Bozüyük'te faaliyet gösteren 10 firma listede yer aldı. Listede merkez üyeliği Bozüyük TSO'da bulunan Park Cam ile birlilkte şubeleri Bozüyük'te olan Eti Gıda, Esan Eczacıbaşı, Kipaş Kağıt, C.P. Standart Gıda, Eczacıbaşı Yapı Gereçleri, Bien Yapı Ürünleri, Zorluteks Tekstil, Türk Demir Döküm ve Vitra Karo firmaları yer aldı. 

Bozüyük TSO Başkanı Buğra Levent, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Ekonominin devlerine ev sahipliği yapmaya devam ediyoruz." dedi. Bozüyük'ten 10 firmanın listede yer almasının memnuniyet verici olduğunu ifade eden Başkan Buğra Levent, açıklamasında, şunları kaydetti:

bozuyuk-ilk-5002.jpg

"İstanbul Sanayi Odası'nın tüm ülke çapında yaptığı Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2021 araştırmasında ilçemizde faaliyet gösteren Park Cam Sanayi ve Ticaret A.Ş. firmamızın yer alması Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. 

Her yıl İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan Türkiye'nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu listesinde Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odamıza kayıtlı ağırlıklı olarak üretim faaliyeti ilçemizde bulunan on (10) firma yer almıştır.

Bu yıl 2021 listesine odamız merkez üyeliği bulunan Park Cam firması ile birlikte şubeleri bulunan Eti Gıda, Esan Eczacıbaşı, Kipaş Kağıt, C.P. Standart Gıda, Eczacıbaşı Yapı Gereçleri, Bien Yapı Ürünleri, Zorluteks Tekstil, Türk Demir Döküm ve Vitra Karo firmaları yer almıştır.

Bu gelişmenin bir tesadüf olmadığını özellikle belirtmek isterim Bozüyük küçük bir ilçe olmasına rağmen bugüne kadar bünyesinde bulundurduğu ciddi sanayi kuruluşlarıyla ülke ekonomisine gerek ihracat gerekse de istihdam anlamında  uzun yıllardır ciddi katkılar sunmaya devam etmektedir.

Son dönemde Bozüyük Organize Sanayi Bölgemizde ve ilçemiz genelinde yaşanan canlılık ve yeni yatırımlar Kent ekonomisinin ve buna bağlı olarak önümüzdeki yıllarda daha fazla yeni yatırımcının bölgemize geleceğinin müjdesini vermektedir.

Bu haliyle bakıldığında zaten sürekli dışarıdan göç alarak büyüyen bir ilçe olan Bozüyük bundan böyle yeni yatırımlar ile büyümesini ve ülke ekonomisine katkısını daha da arttırarak devam ettirecektir.

bozuyuk-ilk-5001.jpg

Ülkemizin adeta ekonomik ve sanayi merkezi durumundaki İstanbul gibi bir şehre çok yakın konumda bulunan ilçemizi, yatırım yapmak amacıyla önümüzdeki günlerde sanayicilerimizin daha da çok tercih edeceklerine inanıyorum. 

Bu vesile ile bugüne kadar üretimleri, istihdamları ve Ülke Ekonomisine sağladıkları Katma Değer ile Odamız Üyesi olmalarından gurur duyduğumuz firmalarımıza teşekkür ederiz.

Yine başta merkezleri İstanbul ve İzmit gibi bölgelerde yer alan ve büyüme yeni yatırım vb. Konularda sıkıntı yaşayan yer arayan firmalarımızı da bir kez daha bölgemize davet ediyoruz. Tüm emeği geçenlere teşekkürlerimizi sunarız." ifadelerini kullandı.  

Bu haber toplam 6018 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.