İLK, MEZUNİYET, HEYECANLARINI, YAŞADILAR,

İLK, MEZUNİYET, HEYECANLARINI, YAŞADILAR,

Bozüyük Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulundan mezun olan ana sınıfı öğrencileri düzenlenen mezuniyet programıyla ilk mezuniyet heyecanını yaşadılar.Okul...

A+A-

Bozüyük Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulundan mezun olan ana sınıfı öğrencileri düzenlenen mezuniyet programıyla ilk mezuniyet heyecanını yaşadılar.

Okul bahçesinde başlayan mezuniyet programı bir süre sonra hava muhalefeti dolayısıyla sınıflarda devam etti. Saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunması ile başlayan program minik öğrencilerin sırayla okul bahçesindeki yerlerini almalarıyla başladı. Ardından okul müdürü İlknur Mert tarafından bir konuşma yapıldı.

unnamed-(10)-009.jpg

İlknur Mert konuşmasında “2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında okulumuzda eğitim görerek ilkokula uğurlayacağımız değerli çocuklarımızın veda programına hepiniz hoş geldiniz. Bizler Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu ailesi olarak bu yıl 4 sınıfta 85 öğrencimizi büyük bir gurur ve heyecanla uğurluyoruz. Hepsi bizler için özel ve çok güzel çocuklar. Siz velilerimiz için her biri ne kadar önemli ve değerli ise bizler içinde hepsi  inanın öyle. Bizlerin onlar için duaları da sizlerinki gibi. Yani anne baba duası kadar içten ve samimi. Her bir evladımızın gözlerindeki ışığın, yüreklerindeki umudun hayatları boyu devam etmesini temenni ediyorum. Diliyorum ki okul hayatlarında çok başarılı olsunlar. Çok sevecekleri meslekleri olsun. Fakat en önemlisi merhamet dolu yürekleri olsun. Vatanımız ve milletimiz için, siz anne-babaları için hayırlı birer evlat olsunlar” dedi. Devamında hava muhalefeti dolayısıyla sınıflara geçilerek programa sınıflarda devam edildi. Sınıf öğretmenleri tarafından miniklere karne ve hediyeleri verildi. Toplu olarak kep atılmasıyla program sona erdi.

Mezuniyet programına Kaymakam Hasan Yaman, Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve davetliler katıldı.

unnamed-(11)-002.jpg

Bu haber toplam 2719 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.