İSTİKLALDEN İSTİKBAL'E İSTİKLAL MARŞI

İSTİKLALDEN İSTİKBAL'E İSTİKLAL MARŞI

Bozüyük Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından İstiklal Marşı’nın kabulünün 96.’ıncı yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’un vefatının 81’inci...

A+A-

Bozüyük Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından İstiklal Marşı’nın kabulünün 96.’ıncı yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’un vefatının 81’inci yıl dönümü anısına “İstiklalden İstikbal’e İstiklal Marşı” klibi çekildi.

Kültür Müdürlüğü personelinin yoğun uğraş ve çabalarıyla asker, polis, öğrenci, esnaf, muhtar, çiftçi ve cami imam hatibi başta olmak üzere ilçenin farklı kesimlerinden vatandaşların katılımıyla çekilen klipte ilçemizin güzellikleri ve tarihinden altın kesitlerde yer alıyor. Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’da klibin son bölümünde öğrencilerle birlikte İstiklal Marşımızı söylüyor. Klipte ayrıca işitme engelliler için işaret dili öğretmeni Ayşe Soydan tarafından İstiklal Marşımız işaret diliyle anlatıldı. İstiklal Marşı’nın kabulünün 96.’ıncı yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’un vefatının 81’inci yıl dönümü nedeniyle düzenlenen programda sunulan klip katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. Ayrıca sosyal medyada da yayınlanan klip kısa sürede izlenme rekorları kırdı.  

unnamed-(4)-011.jpg

Bu haber toplam 2717 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.