İYİ PARTİ KONGRESİNİ YAPTI

İYİ PARTİ KONGRESİNİ YAPTI

 Bozüyük İYİ Parti birinci olağan genel kurulu yapıldı. Belediye düğün salonunda yapılan kongrede kurucu başkan Yusuf Çırak, kongreye katılan...

A+A-

 

Bozüyük İYİ Parti birinci olağan genel kurulu yapıldı. Belediye düğün salonunda yapılan kongrede kurucu başkan Yusuf Çırak, kongreye katılan delegelerin oylarıyla ilçe başkanlığına seçildi.

dsc_0029-003.jpg

Kongre divan heyetinin oluşturulmasının ardından saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunması ile başladı. Faaliyet raporları ve gelir gider raporlarının görüşülerek ibra edilmesinin ardından konuşmalara geçildi. İlk olarak konuşan kurucu Başkan Yusuf Çırak konuşmasında “Bugün iyi bir Türkiye için buradayız. Her zaman olduğu gibi cennet vatanımız ve tüm ulusumuz için çalışmaya devam ediyoruz. İyi insanlar iyi bir Türkiye için bir araya gelecek ve Türkiye iyi olacak dedik. Gençlerimize iş, kadınlarımıza yaşam hakkı ve eşitlik, yaşlılarımıza huzur ve bakım imkanı, çocuklarımıza sağlık, mutluluk ve iyi bir gelecek, milletimize birlik ve beraberlik için yola çıkıyoruz. Zor bir dönemde ve zor şartlarda yola çıktığımızın farkındayız. Milletimize inanıyor ve güveniyoruz. Biz İYİ Parti ile siyasete yeni bir soluk getiriyoruz.

dsc_0022.jpg

Çıktığımız bu yolda sizlerden destek bekliyor, sizlerle omuz omuza yürümek istiyoruz. Yeni bir  başlangıcının heyecanı olduğu bugün de sizlerin daha fazla vaktini almak istemiyorum. Bozüyüklülerin beklentilerine cevap verebilecek bilgili kadrolarımız ile siyasette ve her alanda riyakat ilkesi ile hareket edeceğiz. Zaten zaman içerisinde net olarak görülecektir” dedi.

dsc_0036-001.jpg
Ardından konuşan Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, “Çocuklarımızın malesef çok daha karamsar, özgürlüğün kısıtlandığı demokrasinin ortadan kaldırıldığı hukukun üstünlüğünün yok edildiği bir ülkede gözlerini dünyaya açıyorlar. Biz bu gidişata dur demek için o korku imparatorluğunu yıkmak için adaletin, hukukun sağlandığı bir ülke için insanların huzur içinde daha refah yaşadığı bir ülke için ve parlamenter sisteme geri dönmek için yola çıktık. Ülkemiz iyi olacak Bozüyük iyi olacak” dedi.

Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Kongreye katılan delegelerin tamamının oyunu alan kurucu başkan Yusuf Çırak, İYİ Parti Bozüyük ilçe başkanlığına seçildi.

dsc_0043-001.jpg

Bu haber toplam 3586 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.