JANDARMADAN ŞEFKAT ELİ

JANDARMADAN ŞEFKAT ELİ

Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde sokak hayvanlarını unutmadılar.

A+A-

Bilecik İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla sokak hayvanlarına mama verildi. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri hayvanları koruma gününde kent genelindeki sokak hayvanları için cadde ve sokaklara su ve mama bıraktı. Çalışma esnasında karşılarına çıkan kedi ve köpeklere şefkatle yaklaşan ekipler, onları elleriyle besledi.
Konuyla ilgili açıklama yapan  Bilecik İl Jandarma Komutanlığı; "İnsanoğlunun bilinçsiz müdahalesi sonucu başta sokak hayvanları olmak üzere doğada bulunan can dostlarımızın birçoğunun neslinin tükendiği, bazılarının da tükenmeye yüz tuttuğu gerçeğini bizlere hatırlatmaktadır. Özellikle yaklaşan kış aylarında yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarımız için kapımızın önüne bir kap mama ve bir kap su bırakmak hatta mümkünse doğaya yem bırakmak önemli bir adım olacaktır.
Bu kapsamda insanoğlunun doğanın sahibi değil bir parçası olduğu gerçeğine vurgu yapmak amacıyla Bilecik İl Jandarma Komutanlığı olarak 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Gününü kutlar, doğada ve sokaklarımızda bulunan hayvanlarımızın bugün olduğu gibi her zaman yanlarında olacağımızı belirtmek isteriz." dedi.

da5c38f3-c502-42f3-b26f-0dd66bc45079.jpg


Bu haber toplam 1491 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.