KAÇAK TÜTÜNE BÜYÜK DARBE

KAÇAK TÜTÜNE BÜYÜK DARBE

Yaklaşık yarım ton kaçak tütün ele geçirildiBozüyük’te İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekiplerince yapılan başarılı operasyonla ilçe genelinde kaçak...

A+A-

Yaklaşık yarım ton kaçak tütün ele geçirildi
Bozüyük’te İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekiplerince yapılan başarılı operasyonla ilçe genelinde kaçak tütün ve sigara satışı yapan işyerlerine baskın düzenlendi. Bayram öncesi yapılan operasyon sonucunda kaçak sigara ve türün satıcılarına büyük darbe vurulurken yaklaşık yarım ton kaçak tütün ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, ilçede geniş kapsamlı olarak ilk kez düzenlenen bu operasyonda 14 ekip ve 34 emniyet personeli görev aldı. Yapılan operasyonda ilçe genelinde kaçak tütün ve sigara satışı yaptığı tespit edilen 14 işyerine eş zamanlı baskın düzenlendi. Baskınlar sonucunda 14 işyerinde toplam 384 bin 316 kg kıyılmış sarmalık tütün, 59 bin 106 adet içi tütünle doldurulmuş makaron, 37 adet puro ve 97 adet tütün üretmede kullanılan makine ele geçirildi. 11 kişi hakkında adli ve idari işlem yapılarak toplam da işyerleri ve işyeri sahiplerine 31 bin 617 TL para cezası uygulandı. Ayrıca 2 işyerinin belediye işletme ruhsatının olmadığı ve yine 2 işyerinde de Tütün Mamulleri ve Alkollü İçki Piyasası Denetleme Kurulu (TAPDK) ruhsatının bulunmadığı tespit edildi. Kaçak sigara ve tütünlere el konulurken 11 kişi hakkında adli ve idari işlem başlatıldı. İlçe genelinde ilk kez eş zamanlı olarak yapılan bu baskınlar sonucunda kaçak sigara ve tütün satıcılarına büyük darbe vurulmuş oldu.

kacak-sigara-(4).jpg


Bu haber toplam 4261 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum