KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL MUHTEŞEM KONSER

KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL MUHTEŞEM KONSER

Bozüyük Belediyesi Türk Sanat Müziği Kadınlar Korosu 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeni ile konser programı düzenledi

A+A-

 Bozüyük Belediyesi Türk Sanat Müziği Kadınlar Korosu 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeni ile konser programı düzenledi. Türk Sanat Müziği’nin seçkin eserlerinin seslendirildiği program yoğun ilgi gördü.

bsk-kadinlar-gunu-konser-programi-6.jpeg
 Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak gerçekleştirilen konser programına Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ve eşi Merih Bakkalcıoğlu ile sanatsever Bozüyüklüler katıldı. İzleyenlerin unutulmaz bir gece yaşadığı konser programında kadın bestekarlara ait eserler seslendirilirken koroya eşlik edecek saz sanatçılarının da hepsi kadın topluluğundan oluştu. Birbirinden değerli eserlerin seslendirildiği konser öncesinde sahneye gelen Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu öncelikle tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlayarak “Koro şefimiz sevgili Murat'la konuşurken dedi ki ‘Başkanım 29 Ekim'de dev bir konser yapalım, öyle kutlayalım.” “Olur Murat” dedim. Çok güzel bir 29 Ekim kutladık. Ardından bu Kadınlar Günü ile ilgili de işte böyle güzel kadınlarımızla, hem enstrümanlarda hem koroda böyle bir kutlama yapalım” dedi.

bsk-kadinlar-gunu-konser-programi-1.jpeg

Onu da harika hazırlamışsın Murat, tebrik ediyorum” dedi. Kulakların pasının silindiği muhteşem gecede Kanun’da Kültür ve Turizm Bakanlığı İstanbul Devlet Türk Müziği Topluluğu Sanatçısı Gül Güldaş Küçükşahin, Keman’da Bursa Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Öğretmeni Esra Gürkan, Klasik Kemençede Bursa Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Hocası Serap Dağdaş Aksan, Arp’ta Anadolu Üniversitesi Konservatuvarı Öğretim Görevlisi Elif Güngör Sarıkaya, Tanbur’da Ayşe Kılınç, Çello’da Dilek Zertunç, Ritimde Kocaeli Üniversitesi Türk Müziği Konservatuvarı Öğretim görevlisi Nurten Yılmaz görev aldı.

bsk-kadinlar-gunu-konser-programi-11.jpeg
Muhteşem konser programının sonunda Başkan Bakkalcıoğlu’nun eşi Merih Bakkalcıoğlu koro şefi Murat Küçük’e teşekkür ederek çiçek takdim ederken koroda görev alan herkese de karanfil hediye etti. Ayrıca Cumhuriyetimizin 100.yılı 29 Ekim kutlamalarında görev alan koristlere etkinliklere katılımları nedeniyle Katılım Belgeleri takdim edilerek Nutuk ve Türk Bayrağı hediye edildi. Konser girişinde ayrıca Bozüyük Belediyesi tarafından tüm kadınlara Kadınlar Günü nedeniyle karanfil hediye edildi.  

bsk-kadinlar-gunu-konser-programi-24.jpeg

Bu haber toplam 1484 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.