KAMU MALLARINA ÇİRKİN SALDIRI SÜRÜYOR

KAMU MALLARINA ÇİRKİN SALDIRI SÜRÜYOR

Bozüyük Belediyesi tarafından ilçenin dört bir yanında yapılan düzenleme ve yenileme çalışmaları ile vatandaşlarımıza kazandırılan oturma alanları...

A+A-

Bozüyük Belediyesi tarafından ilçenin dört bir yanında yapılan düzenleme ve yenileme çalışmaları ile vatandaşlarımıza kazandırılan oturma alanları ve kamelyalara zarar veren şehir magandaları vatandaşları üzdü.
Vatandaşlarımızın vergileri ile yapılmış olan ve özellikle yeşil alanlarda ve parklarda bulunan oturma grupları ve banklara kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından zarar verildi.

parklara-cirkin-saldiri-3.jpg

Tekke Mahalle sentetik saha yanında bulunan oturma grubu, Yediler Mahallesi’nde bulunan kamelyalara, kanal boyunda bulunan oturma bankı ve güvenlik çitlerine büyük ölçüde zarar verilirken bankların biri de kanalın içerisine atılmış halde bulundu. İlçe genelinde eş zamanlı olarak yapılan saldırılar özellikle bölgelerde oturan vatandaşlar tarafından son derece üzüntü ile karşılanırken, Bozüyük Belediyesi ekipleri tadilat ve yenileme çalışmalarına olayın hemen ardından başladı.

parklara-cirkin-saldiri-2.jpg

Vatandaşlarımızın vergileri ile yapılan ve milli bir servet olan, tüm vatandaşlarımızın faydalandığı kamu mallarına zarar verenlerin yakalanması ve cezalandırılması için gerekli çalışmalar başlatılırken, Belediye ekipleri bu tarz saldırılara karşı tüm vatandaşlarımızın duyarlı olmasını ve böyle bir olayla karşılaştıklarında polis ya da zabıta ekiplerine bilgilendirme yapmalarını istediler. ​​​​​​​parklara-cirkin-saldiri-1.jpg

Bu haber toplam 3331 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum