KANDİLLİ KÖYÜNDE BIÇAKLI KAVGA, 1’İ AĞIR 2 YARALI

KANDİLLİ KÖYÜNDE BIÇAKLI KAVGA, 1’İ AĞIR 2 YARALI

Bozüyük ilçesine bağlı Kandilli Köyünde meydana gelen tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrasında 1’i ağır 2 kişi bıçakla yaralandı.Edinilen bilgiye...

A+A-

Bozüyük ilçesine bağlı Kandilli Köyünde meydana gelen tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrasında 1’i ağır 2 kişi bıçakla yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, daha önceden aralarında husumet bulunan D.D. ve H.E. akşam saatlerinde kahvehane önünde karşı karşıya geldi. Şahıslar arasında başlayan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucunda D.D. husumetlisi H.E.(46) ve bacanağı K.İ.(47)’yi vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Kendi imkânlarıyla Bozüyük Devlet Hastanesine gelen ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak ağır yaralanan H.E. yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Bacağından yaralanan K.İ. ise tedavisinin ardından taburcu edildi. Olayın ardından bıçaklama olayına karışan D.D. ve kendisine yardım ettiği iddia edilen R.C. İlçe Jandarma Komutanlığı'na giderek teslim oldular. Gözaltına alınan şüpheliler daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın devam ettiği belirtildi. 


Bu haber toplam 2387 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.