KAPALI PAZAR İHALEYE ÇIKIYOR

KAPALI PAZAR İHALEYE ÇIKIYOR

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, 2014 yılının son günü 31 Aralık tarihinde yoğun kar yağışı nedeniyle çöken kapalı pazar sorununun çözümü...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, 2014 yılının son günü 31 Aralık tarihinde yoğun kar yağışı nedeniyle çöken kapalı pazar sorununun çözümü noktasında büyük gayret sarf ediyor. Uzun uğraşlar sonrasında projesi tamamlanan ve mevcut yerine yeniden yapılacak olan kapalı pazar yeri 23 Mart tarihinde ihaleye çıkıyor. İhale işlemlerinin tamamlanmasının ardından yer teslimi yapılarak 8 ay gibi bir sürede bitirilmesi hedefleniyor.

14 bin 250 metrekare kapalı alan üzerine yapılacak olan kapalı pazarın 2017 yılı sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor. 30 adet dükkân bulunacak olan yeni kapalı pazarda sebze ve meyve pazarı ile tuhafiye pazarı alanları yer alacak. Ayrıca erkek ve bayan mescit, zabıta odası ve tuvaletler de bulunacak. Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, yoğun kış şartları nedeniyle talihsiz bir şekilde çöken kapalı pazarın yerine ilçenin kış şartlarına uygun modern bir kapalı pazar yapmaya kararlı olduklarını söyledi. Bozüyük halkının her zaman en iyisini hak ettiğini belirten Başkan Bakıcı, “Yapmayı düşündüğümüz yeni kapalı pazarın projesini tamamladık. İnşallah 23 Mart tarihinde ihalesini yapacağız. İhale işlemlerinin tamamlanmasının ardından yer teslimi yapılarak çalışmalara başlanacak. Bir aksilik olmazsa 8 ay gibi bir sürede inşaat çalışmalarının tamamlanmasını ve 2018 yılına girmeden yeni kapalı pazar yerimizi pazarcı esnafımızın hizmetine sunmayı amaçlıyoruz. Kapalı pazar her mevsim ilçemiz halkına hava koşullarından etkilenmeksizin hizmet verecek. Vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir şekilde alışverişlerini yapabilecekleri yeni kapalı pazarımızı halkımızın hizmetine sunacağız. Vatandaşlarımız yüksek maliyeti nedeniyle kapalı pazarın yapılması diğer hizmetleri aksatır mı diye hiç düşünmesinler. Hem kapalı pazarımızı yapacağız hem de diğer hizmetlerimizi aksatmadan yerine getireceğiz” dedi.

unnamed-(1)-010.jpg

Bu haber toplam 6604 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum