KAPILARIMIZ SONUNA KADAR AÇIK

KAPILARIMIZ SONUNA KADAR AÇIK

İlçe Kaymakamlığı tarafından şehit ailelerine ve gazilere iftar yemeği verildiBozüyük’te İlçe Kaymakamlığı tarafından şehit ailelerine ve gazilere...

A+A-

İlçe Kaymakamlığı tarafından şehit ailelerine ve gazilere iftar yemeği verildi

Bozüyük’te İlçe Kaymakamlığı tarafından şehit ailelerine ve gazilere iftar yemeği verildi. Kaymakam Hasan Yaman ve diğer protokol mensupları programa katılan şehit yakınları ve gazilerle yakından ilgilenerek birlikte oruçlarını açtılar. İftar yemeğinin ardından Şehit aileleri ve gaziler adına konuşan Gazi Mehmet Ağaç, şehitlerin ve gazilerin hatırlandığı buluşmaların artmasını dilediğini ifade ederek, iftar programında emeği geçen herkese teşekkür etti.

unnamed-045.jpg

Bu ülke için canını feda etmiş şehitlerimizin yakınları ve gaziler olarak bu programa teşrif ettiğiniz ve bizleri davet ettiğiniz için teşekkür ederiz. Böyle günlerde birleşmelerimizin artması bizi her daim sevindirmektedir. Bizlerin hatırlandığı böyle buluşmalarımızın artması dileğimizi iletir, emeği geçenlere sonsuz şükranlarımızı sunarız. Türk ulusunun devamı için canını feda etmiş şehitlerimizin ruhu şad olsun” dedi.

Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman ise şehit aileleri ve gaziler ile birlikte iftar programında buluşmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. Kaymakam Yaman, “Ramazan birlik, beraberlik, dayanışma, kardeşlik ayıdır. Bu mübarek ayda yaptığınız ibadet ve duaların kabul olmasını diliyorum. Ramazan ayı dolayısıyla toplumun birçok kesiminin düzenlemiş olduğu iftar programlarına katılıyoruz ama bugün sizlerle birlikte yaptığımız iftar programı ben, bizler ve çalışma arkadaşlarım için ayrı bir önem arz ediyor. Şehitlik cennet ile müjdelenmiş kutsal bir mevkidir. Bu toplumun tamamının üzerinde şehitlerimizin, gazilerimizin ve ailelerinin hakkı vardır. Benim ve çalışma arkadaşlarımın evleri, işyerleri ve gönüllerinin kapıları her zaman kendilerine sonuna kadar açıktır” dedi. Konuşmaların ardından yenilen iftar yemeği ve dualarla program sona erdi.

unnamed-(2)-033.jpg

İftar programına Kaymakam Hasan Yaman, Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Kılıç, Garnizon Komutanı Bakım Binbaşı Alper Koç, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Belediye Başkan yardımcısı Nazmi Kuru, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

unnamed-(5)-025.jpg

Bu haber toplam 2331 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.