KAR YAĞIŞINDAN FAYDALANARAK İZLERİNİ KAYBETTİRDİLER

KAR YAĞIŞINDAN FAYDALANARAK İZLERİNİ KAYBETTİRDİLER

Bozüyük Yeşilkent Mahallesi kırsal kesimindeki kışlada hayvancılık yapan vatandaşın koyunları dün gece kar yağışından faydalanarak çalındı. Kar...

A+A-

Bozüyük Yeşilkent Mahallesi kırsal kesimindeki kışlada hayvancılık yapan vatandaşın koyunları dün gece kar yağışından faydalanarak çalındı. Kar yağışı sırasında hayvanları çalarak kırsal kesimden yaya olarak götüren şüpheliler izlerini kaybettirdiler.

Edinilen bilgiye göre, Yeşilkent Mahallesi kırsal kesiminde uzun yıllardır hayvancılık işleriyle uğraşan Mehmet Ü. İsimli vatandaşa ait 27 koyun ve 1 koç kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalınarak kayıplara karıştı. Sabah saatlerinde kışlaya geldiğinde hayvanlarının olmadığını gören Mehmet Ü. hemen durumu İlçe Emniyet Müdürlüğüne haber verdi. Çevrede yapılan araştırmalar sonucunda herhangi bir ipucuna rastlanamazken küçükbaş hayvanların gece kar yağışından faydalanarak çalınmış olabileceği ve kırsal kesimden yaya olarak götürüldüğü ihtimali üzerinde duruluyor. Gece başlayan tipi şeklindeki kar yağışı nedeniyle herhangi bir ize rastlanamazken İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince şüphelileri yakalamak için çalışma başlatıldı.


Bu haber toplam 5775 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.