KARAKÖY İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ KIŞA HAZIR

KARAKÖY İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ KIŞA HAZIR

Pazaryeri ilçesine bağlı Karaköy İlkokulu öğrencileri okul aile birliği ve yardımsever iş adamlarının desteği ile kışa hazırlandı. Okulda eğitim...

A+A-

Pazaryeri ilçesine bağlı Karaköy İlkokulu öğrencileri okul aile birliği ve yardımsever iş adamlarının desteği ile kışa hazırlandı. Okulda eğitim gören toplam 22 öğrenciye kışlık bot ve mont yardımı yapıldı. Yeni bot ve montlarını giyen öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi.

Okul Aile Birliği Başkanı Feyim Kosacı yaptığı açıklamada, “Yardımsever iş adamlarımız Şükrü Yalkın, Cengiz Özkan, Kısmet Turan, Mustafa Arslan, sponsorluğunda Okul Müdürümüz Özlem Örüm ve öğretmenlerimiz Nedim Parlak ve Selin Erkan’ın yardımlarıyla okulumuzda eğitim gören bütün öğrencilerimize kışlık bot ve mont yardımı yaptık. Ben bu bağlamda kendilerine çok teşekkür ediyorum. Güzel bir dayanışma ve yardımseverlik örneği sergilemiş olduk. Öğrencilerimizin yeni bot ve montlarını giydiklerinde gözlerindeki mutluluk inanın bizi de fazlasıyla mutlu etti. Allah emeği geçen herkesten razı olsun” dedi.  

22556026_494308437603654_79003631_o-(1).jpg

Bu haber toplam 4175 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.