Kaymakam Adem Öztürk, Okul Ziyaretlerinde Bulundu

Kaymakam Adem Öztürk, Okul Ziyaretlerinde Bulundu

Bozüyük Kaymakamı Sayın Adem Öztürk, ilçedeki okulları ziyaret ederek eğitim öğretim faaliyetlerini yakından inceledi.

A+A-

Bozüyük Kaymakamı Sayın Adem Öztürk, ilçedeki okulları ziyaret ederek eğitim öğretim faaliyetlerini yakından inceledi. Kaymakam Öztürk, bu kapsamda 4 Eylül Mahallesi'nde TOBB tarafından yaptırılan ve yapımı devam eden 8 derslikli anaokulu inşaatında incelemelerde bulundu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Servet Çetinkaya ve Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Veli Çelik'in eşlik ettiği saha incelemesinde, Kaymakam Öztürk, yetkililerden okulun son durumu hakkında bilgi aldı.

ogrencilerin-yanindalar.jpg

Daha sonra, Bozüyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne geçen Kaymakam Öztürk, okulun atölyelerinde öğrencilerin çalışmalarını yerinde inceledi ve öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle yapılan samimi sohbetlerde, eğitim ve meslekleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyaret sırasında öğrencilere başarılar dileyen Kaymakam Öztürk, eğitim alanında yapılan çalışmaların önemine vurgu yaparak, gençlerin meslek edinmeleri ve kendilerini geliştirmeleri için desteklerinin devam edeceğini belirtti.

kaymakam-adem-ozturk-okul-ziyaretlerinde-bulundu2.jpg
Son olarak, Zehra Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden Kaymakam Öztürk, okul idarecilerine teşekkür ederek ayrıldı. Ziyaretler sırasında, ilçedeki eğitim kurumlarının durumu ve ihtiyaçları hakkında bilgi alışverişi yapıldı ve eğitim öğretim faaliyetlerine desteklerin devam edeceği vurgulandı.

kaymakam-adem-ozturk-okul-ziyaretlerinde-bulundu.jpg

ogrencilerin-yanindalar2.jpg

Bu haber toplam 1201 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.